Deliveroo breidt bezorggebied fors uit

Deliveroo

Vanaf vandaag is maaltijdbezorgdienst Deliveroo beschikbaar in vijf bijkomende Belgische gemeenten. Dat brengt het totaal op 24. Ook is het platform een exclusieve samenwerking gestart met Lunch Garden.

 

Mosselen aan huis

In de provincie West-Vlaanderen breidt Deliveroo z’n bezorggebied uit naar de gemeenten Roeselare en Knokke-Heist. Daarmee komt de teller op vijf in de provincie, want ook Oostende, Brugge en Kortrijk werden er al bediend. In de provincie Vlaams-Brabant worden de gemeenten Vilvoorde, Machelen en Grimbergen toegevoegd aan het lijstje. De aankondiging maakt deel uit van Deliveroo’s uitbreidingsplannen in België: het bedrijf kondigde eerder dit jaar een expansie aan naar een tiental Belgische steden in 2021.
 

Bovendien start de koerierdienst aan het begin van het mosselseizoen een exclusieve samenwerking met restaurantketen Lunch Garden. Op 21 locaties bezorgen de maaltijdkoeriers de bereide mosselen van de restaurantketen – inclusief frietjes en mosselsaus – in een aangepaste verpakking binnen de 30 minuten aan huis, in een straal van drie kilometer van de deelnemende restaurants. Ook acht andere hoofdgerechten zoals vol-au-vent, balletjes in tomatensaus en halve kip met appelmoes zijn te verkrijgen.