Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District | RetailDetail

Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District

Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District

Het winkelcentrum Docks Bruxsel beschikt voortaan ook over een eigen Food District, waar meer dan 20 restaurants en kiosken te vinden zijn. Zo wil Docks Bruxsel nog meer een ontmoetingsplaats worden, ook voor de lokale bevolking.

Verschillende keukens

In het Food District is ruimte voor onder andere Italiaanse, Japanse, Thaise, Grieks en Belgische keuken, met restaurants en kiosken van onder meer Bagl, Guapa, Il Capriani, McDonald’s en So Tasty. Bij de meeste van hen kan de bezoeker terecht van 9u ’s morgens tot half 11 ’s avonds voor een hapje en een drankje.

 

“Door 5.400 vierkante meter, 11 procent van de totale oppervlakte, te wijden aan het Food District, kiezen we resoluut voor een apart cateringaanbod”, zegt Pascale Govers, die verantwoordelijk is voor Coördinatie & Marketing bij uitbater Equilis. "Restaurants, bars en kiosken maken deel uit van de totaalervaring die wij aanbieden in Docks Bruxsel. Ze zijn de perfecte aanvulling op ons aanbod winkels en entertainment.”

 

Om de opening van het Food District te vieren, organiseert het winkelcentrum tijdens de paasvakantie de Food District Days, waarbij bezoekers kunnen genieten van gratis degustaties, optredens en extra animatie.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Listeriabesmetting brengt Greenyard in problemen

16/07/2018

Groentenproducent Greenyard ligt onder vuur na een listeriabesmetting in zijn Hongaarse fabriek. Het bedrijf zegt alle nodige maatregelen te nemen, maar de beurskoers keldert.

Eerste OKay met Collect&Go-afhaalpunt opent in Heusden

16/07/2018

OKay, de buurtsupermarkt van Colruyt Group, opent een eerste vestiging met Collect&Go-afhaalpunt in Heusden. De nieuwe vestiging test de afhaalservice, die bij succes ook naar andere OKay-winkels wordt uitgerold.

Carrefour doet inspanning voor werknemers met brugpensioen

16/07/2018

In het kader van haar transformatieplan voorziet Carrefour Belgium een bijkomende premie tot 500 euro voor werknemers die in het SWT-stelsel stappen, als ze een opleiding volgen voor een knelpuntberoep.