Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District | RetailDetail

Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District

Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District

Het winkelcentrum Docks Bruxsel beschikt voortaan ook over een eigen Food District, waar meer dan 20 restaurants en kiosken te vinden zijn. Zo wil Docks Bruxsel nog meer een ontmoetingsplaats worden, ook voor de lokale bevolking.

Verschillende keukens

In het Food District is ruimte voor onder andere Italiaanse, Japanse, Thaise, Grieks en Belgische keuken, met restaurants en kiosken van onder meer Bagl, Guapa, Il Capriani, McDonald’s en So Tasty. Bij de meeste van hen kan de bezoeker terecht van 9u ’s morgens tot half 11 ’s avonds voor een hapje en een drankje.

 

“Door 5.400 vierkante meter, 11 procent van de totale oppervlakte, te wijden aan het Food District, kiezen we resoluut voor een apart cateringaanbod”, zegt Pascale Govers, die verantwoordelijk is voor Coördinatie & Marketing bij uitbater Equilis. "Restaurants, bars en kiosken maken deel uit van de totaalervaring die wij aanbieden in Docks Bruxsel. Ze zijn de perfecte aanvulling op ons aanbod winkels en entertainment.”

 

Om de opening van het Food District te vieren, organiseert het winkelcentrum tijdens de paasvakantie de Food District Days, waarbij bezoekers kunnen genieten van gratis degustaties, optredens en extra animatie.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

“Minder verschillende tarieven voor statiegeld nodig”

24/05/2018

De tarieven voor statiegeld op leeggoed moeten eenvoudiger, bepleit het Vlaams Innovatieplatform voor de Logistiek. Het VIL roept op om het aantal statiegeldtarieven voor glazen flessen te herleiden tot drie tarieven voor losse flessen en drie tarieven voor bakken.

Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten.