Eerste ‘Meat & Eat’ geopend in Brussels shoppingcenter

Eerste ‘Meat & Eat’ geopend in Brussels shoppingcenter

Meat & Eat, de Antwerpse vleesbistro van Gastro by Mo, heeft er sinds deze maand een Brussels zusje bij. De groep opende een vestiging in de horecazone van Westland Shopping. Het is meteen ook de eerste zaak in een shoppingcenter.

 

“Aantrekkelijk en differentiërend concept”

Het was Devimo Consult, beheerder van winkelcentra en retailparken, dat Meat & Eat naar Westland Shopping haalde. Adjunct commercieel directeur Sophie van den Bogaert was voor het shoppingcenter in Anderlecht op zoek naar een “aantrekkelijk en differentiërend concept” en kwam uit bij Meat & Eat.

 

“Meat & Eat is een brasserie die doet terugdenken aan de slagerij van vroeger, met een kaart vol kwaliteitsproducten, die in een sober en een authentiek decor worden geserveerd”, zegt Sophie van den Bogaert. “De komst van het concept naar Westland Shopping is een première, zowel voor Brussel als voor de wereld van de shoppingcentra.” Of er ook plannen zijn om het concept in de andere shoppingcentra van Devimo te introduceren, is niet bekend.

 

Voor Gastro by Mo ‑ het familiebedrijf van chef Mo Aoulad (zelf zoon van een slager) ‑ is het meteen het derde restaurant, na de originele Meat & Eat in de Vrijheidstraat en ‘zusje’ Fish & Eat in de Volkstraat, allebei in Antwerpen Zuid.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zwak eerste kwartaal voor General Mills

21/09/2017

De Amerikaanse voedingsproducent General Mills, bekend van merken als Yoplait, Cheerios en Häagen-Dazs, heeft er een teleurstellend kwartaal op zitten. Zowel de omzet als de winst ging achteruit.

Carrefour Market Groenplaats levert binnen uur aan huis

21/09/2017

De Carrefour Market aan de Groenplaats in Antwerpen is in een volledig nieuw jasje gestoken, met aandacht voor milieu en doorstroming. Bijzonder is dat de winkel voortaan binnen het uur aan huis levert bij zijn klanten.

Voedingsproducenten willen houdbaarheidsdatum duidelijker aangeven

21/09/2017

Een groep van 400 voedingsproducenten, die samen actief zijn in meer dan zeventig landen, wil tegen 2020 de aanduiding van de houdbaarheidsdatum op verpakkingen vereenvoudigen en zo voedselverspilling tegengaan.

Carrefour Express ziet brood in ‘blurring’

21/09/2017

De proximiteitsformule van Carrefour verkent de mogelijkheden van ‘food to go’ en consumptie ter plaatse. De nieuwste generatie winkels voegt diensten en restauratie toe: het onderscheid tussen retail en horeca vervaagt.

Nieuwe CEO Carrefour wil Hypermarkten op zondag open

21/09/2017

Volgens een van de Fransen vakbonden heeft Alexandre Bombard, de nieuwe CEO van Carrefour, het plan opgevat om de Hypermarkten ook op zondag te openen. Een deel van hen zou mogelijk wel de deuren moeten sluiten.

Belg Olivier Van den Bossche krijgt topfunctie bij Metro

21/09/2017

De Belg Olivier Van den Bossche gaat aan de slag bij het Duitse Metro en krijgt daar een topfunctie. Hij wordt ‘operating partner’ bij Metro Cash & Carry en komt zo aan het hoofd te staan van een aantal landen waar die actief is.

Back to top