Flink wat carrièremoves in de food | RetailDetail

Flink wat carrièremoves in de food

Flink wat carrièremoves in de food

Bij het begin van een nieuw jaar hebben nogal wat fmcg-professionals de sprong gewaagd naar een nieuwe uitdaging. Niet voor niets noemen ze de sector 'fast moving'...

• An Caers adverteerde als marketingmanager bij Continental Foods voor Devos Lemmens vaak op de radio. Nu is ze Head of Marcoms Radio bij Medialaan.


• Gunther Deckers maakte de overstap van koekjes naar chocolade: de marketingmanager van United Biscuits (Delacre) is nu marketing director bij Guylian, bekend van de chocolade zeevruchten.


• Heel wat beweging is er bij Lotus Bakeries. Zoals we eerder al schreven, is William Du Pré nu Corporate Director Quality, Procurement & R&D en lid van het Executive Committee. Zijn opvolger als general manager België is voormalig COO John van de Par. Category Development Manager Pascal Deckers van Lotus Bakeries werd bovendien gepromoveerd tot Director Category Development.


• Lies Eeckman ruilde Alken-Maes in voor Continental Foods, waar ze nu marketing director is.


• Aurelie Gerth verlaat de fast-movingsector: na PR-functies bij Unilever en Coca-Cola verzorgt ze voortaan de relaties voor Toyota-Lexus Belux.


• Arnaud Lesne, tot voor kort Directeur eCommerce Food bij Carrefour Belgium, is nu Directeur Business-to-Business & Innovation. Hij zal er Carrefour PRO ontwikkelen, een digitaal verkoopplatform dat mikt op professionele klanten uit de horeca, administratie, retailers onder eigen naam en bedrijven.


• Ex-Unilever marketeer Hans Verwimp was tot december marketingdirecteur van Studio 100 en mag daar op zijn visitekaartje sinds januari een woordje aan toevoegen: hij is nu sales- én marketingdirecteur.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Deze innovaties verschijnen bij Delhaize in de schappen

16/03/2018

Gemak, gezondheid en smaak: dat zijn de drie assen voor productontwikkeling bij Delhaize. De retailer presenteerde deze week een vijftigtal primeurs aan zijn winkelmanagers en zelfstandige uitbaters.

Wim Ballieu (Balls & Glory) voorspelt einde vleesconsumptie

16/03/2018

Wim Ballieu, de oprichter van gehaktballenketen Balls & Glory, verwacht dat we binnen 20 jaar geen vlees meer zullen eten. Hij zegt dat in de nasleep van de voorbije schandalen rond de vleesproductie.

Délifrance vervoegt het portfolio van FFC

15/03/2018

De voorbereidingen voor de overname van Délifrance Benelux door het Nederlandse Franchise Friendly Concepts zijn in volle gang. Vanaf 1 april neemt de franchiseorganisatie de masterfranchise van de Franse broodjesketen in de Benelux in beheer.

IKEA ontwikkelt nu ook een echte 'bug burger'

15/03/2018

SPACE10, het innovatielab van meubelgigant Ikea, komt voor de dag met een gezond alternatief voor de de klassieke hamburger. Het vlees wordt vervangen door rode biet en meelworm. Ook een 'dogless hotdog' zit in de pijplijn.

Back to top