Flitsbezorger eSupply start in Antwerpen en Gent

eSupply

Na een jaar proefdraaien in studentenstad Leuven, breidt flitsbezorgbedrijf eSupply uit naar Antwerpen en Gent. Daar wil het zich richten op een ruimer publiek.

 

Beperkt aanbod

In vergelijking met concurrent Gorillas, de Berlijnse start-up die twee maanden geleden neerstreek in Antwerpen en Brussel, is eSupply nog erg klein. Het bedrijf concentreerde zich afgelopen jaar vooral op de Leuvense studenten. “In Leuven mikten wij in eerste instantie op studenten en op guilty pleasures”, zegt medeoprichter Kyrian Plovie in Het Nieuwsblad.

 

Het aanbod is van eSupply is voorlopig ook eerder beperkt: daar waar Gorillas meer dan 1.500 referenties aanbiedt, bestaat het assortiment van eSupply uit ongeveer 200 producten. E-supply bezorgt bovendien enkel ’s avonds, terwijl zijn rivaal gedurende heel de dag actief is. De Leuvense start-up wil dan ook zo snel mogelijk zijn diensten uitbreiden. “In Gent en Antwerpen kunnen we een breder doelpubliek bereiken, inclusief drukbezette 30’ers en 40’ers, en zullen we geleidelijk ook onze uren uitbreiden.”

 

Opmerkelijk: net als Gorillas bevoorraadt eSupply zich op zijn minst gedeeltelijk bij Colruyt. De bezorgdienst verkoopt enkele producten van de huismerken Boni en Everyday Selection en heeft ook Cara pils in het assortiment.