Foodmaker opent restaurant in conceptwinkel YOUR

Foodmaker opent restaurant in conceptwinkel YOUR
YOUR

In de Antwerpse conceptwinkel YOUR kunnen shoppers binnenkort ook lunchen. De winkel verwelkomt deze zomer immers een restaurant van de gezonde snackketen Foodmaker.

 

“Gezonde voeding toegankelijk maken”

Modewinkels die klanten lokken met een restaurant: de ‘blurring’ trend is al even aan de gang. Het is echter de eerste keer dat Foodmaker een restaurant opent bij een moderetailer. Daarmee is de combinatie van voeding met mode een primeur voor zowel YOUR als Foodmaker. De opening van het restaurant - mét groot zomerterras - is voorzien voor het begin van deze zomer. Klanten kunnen ter plaatse gezond lunchen, maar ook meenemen. Ideaal voor de bedrijven rondom, als een gezonde lunchbreak tijdens het shoppen, of een snelle hap onderweg. Het hele assortiment is beschikbaar, van verse broodjes tot verse soep en een saladbar.

 

“Bij Foodmaker zijn we heel blij met deze nieuwe samenwerking. We gaan steeds op zoek naar nieuwe manieren om gezonde voeding toegankelijk te maken, en dit is weer een mooi stap vooruit”, zegt CEO Lieven Vanlommel. Jorrit Baars van YOUR zegt dan weer: “Ik ben voor YOUR constant op zoek naar nieuwe dingen en naar manieren om ons concept en aanbod te verbeteren. Het Foodmakerconcept was het missende ingrediënt waar ik al een tijd naar op zoek was. We hebben al veel verschillende dingen gedaan, maar dit is de eerste keer dat we lunch aanbieden.”