Groupe Mestdagh opent eerste Carrefour market in Luxemburg

Groupe Mestdagh opent eerste Carrefour market in Luxemburg
Carrefour Groupe Mestdagh

Groupe Mestdagh breidt zijn actieradius in het zuiden van het land verder uit en opende gisteren een eerste Carrefour market in de provincie Luxemburg. 

Franchisenemers

De supermarkt van 1500 m² bevindt zich op een nieuw retailpark ontwikkeld door Groep Vanhee, aan de drukke Avenue de Bouillon in Libramont. Ook onder andere non-fooddiscountketen Extra heeft daar de deuren geopend. Verderop in de stad zijn Aldi, Lidl, Colruyt, Delhaize en Intermarché al actief, net als Action en Trafic. 

 

De Carrefour market wordt uitgebaat door het echtpaar Henrion - Sprumont en hun zoon. Zoals alle supermarkten van Groupe Mestdagh legt deze winkel de nadruk op de versafdelingen en voert hij een groot aandeel lokale producten. De opening creëert een twintigtal jobs. 

 

Groupe Mestdagh, met hoofdzetel in Gosselies, is masterfranchisenemer voor het enseigne Carrefour market in het zuiden van het land. De groep baat 83 winkels, uit waarvan de meeste zich in Wallonië bevinden, maar ook in Brussel en zelfs enkele in Vlaanderen (Tienen, Aarschot en Sint-Truiden). 31 verkooppunten worden door zelfstandige franchisenemers uitgebaat.