Haribo opent eerste eigen winkel in Nederland | RetailDetail

Haribo opent eerste eigen winkel in Nederland

Haribo opent eerste eigen winkel in Nederland

De Duitse snoepjesproducent Haribo opent zijn eerste eigen winkel in Nederland in outletcentrum Rosada in Roosendaal. Naast snoepgoed zal er in de winkel ook speelgoed en allerhande gadgets verkocht worden.

Uitbreiding Rosada

De winkel van Haribo in Rosada opent op 12 mei en wordt 90 m² groot Het assortiment en de inrichting van de winkel zal elk seizoen aangepast worden.

 

Haribo heeft al meerdere winkels in Duitsland en Frankrijk, maar het is de eerste vestiging van de snoepjesfabrikant in Nederland. De opening van de winkel maakt deel uit van het uitbreidingsplan van Rosada, dat met 45 nieuwe winkels anderhalf keer zo groot zal worden.

 

Haribo werd in 1920 opgericht door Hans Riegel in Bonn. Later werd het bedrijf voornamelijk door zijn zoon uitgebreid tot een snoepjesproducent die over heel de wereld gekend is.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Spar test dit voorjaar contactloos en kassaloos betalen

22/02/2018

Retail Partners Colruyt Group – de zelfstandigentak van Colruyt Group – werkt voor Spar aan een app waarmee klanten hun eigen boodschappen kunnen scannen en afrekenen via hun smartphone.

Duvel Moortgat de Italiaanse toer op

22/02/2018

Duvel Moortgat heeft zijn minderheidsbelang in de Italiaanse brouwerij Birrificio del Ducato opgetrokken tot 70%. De Belgische brouwerij, ook bekend van Vedett, zit al sinds 2016 in het kapitaal van de brouwerij uit Soragna bij Parma.

Colruyt haalt producten Nestlé uit de rekken

21/02/2018

Colruyt heeft minstens 18 producten van Nestlé uit de winkelrekken gehaald. Beide partijen zijn immers niet tot een akkoord gekomen over de prijzen en dus worden de producten tijdelijk niet meer verkocht bij Colruyt.

Supermarkten rekenen af met Europees voorstel voor boerenwelzijn

20/02/2018

Het zint sommige supermarkten niet dat de Europese Commissie boeren hogere prijzen wil geven bij onderhandelingen. Distributeurs uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk waarschuwen voor prijsstijgingen voor de consument.

Deze foodinnovaties gaan het maken

20/02/2018

Vernieuwing in voeding is de kern van de wedstrijd Gouden Tavola. Vallen dit jaar in de prijzen: Belberry Preserves, BelOrta, Kaasboerderij ‘t Groendal en J.L. Lambert. Hun producten komen morgen op het bord of in het glas van de consument.

Belgische noedelshops Umamido trekken naar buurlanden

20/02/2018

De Belgische keten van noedelrestaurants Umamido trekt volgend jaar naar het buitenland en opent ook nieuwe vestigingen in ons land. Umamido serveert ramen, een Japans geïnspireerde noedelsoep. 

Back to top