Hier is nummer tien: Jumbo opent in Zedelgem

Jumbo

De eerste West-Vlaamse winkel van Jumbo is een feit: de Nederlandse supermarktketen opende woensdagochtend z’n tiende Belgische winkel in het centrum van Zedelgem.

 

Tweede in een reeks van drie

De gloednieuwe supermarkt heeft een totaaloppervlakte van 1.440 vierkante meter waarop het gevarieerde aanbod helemaal tot haar recht komt. Dankzij de opening vinden 70 mensen uit de regio een nieuwe uitdaging. In de onmiddellijke omgeving bevinden zich ook supermarkten van Aldi, Lidl, Carrefour Market, AD Delhaize en Colruyt.

 

Het is volgens filiaalmanager Mieke Vandevoorde een erg mooie zaak geworden, met een scherp geprijsd assortiment. “De slogan voor onze winkel luidt dan ook: ‘Preus lik fjirtig op onze Jumbo in Zilleghem’, wat betekent dat we heel erg trots zijn op onze Jumbo.”
 

Zedelgem is de tweede winkelopening in een reeks van drie deze zomer. Een week geleden opende Jumbo een winkel in het Limburgse Zonhoven en binnen een week, op 14 juli, volgt nog een vestiging in Heusden-Zolder. De retailer verbouwt momenteel ook vier recent overgenomen Alvo-supermarkten. Jumbo mikt op 100 Belgische supermarkten eind 2025.