Hier is RetailDetail Food nummer acht | RetailDetail

Hier is RetailDetail Food nummer acht

Hier is RetailDetail Food nummer acht

Hoe kun je Facebook beter inzetten om je supermarkt te promoten? Het is één van de vragen waarover RetailDetail Food zich buigt in het achtste nummer. 

Gepersonaliseerde krant

“Goeie content is de basis”, leren we van online marketeer Matthieu van den Bogaert. Dat geldt uiteraard ook voor RetailDetail Food, de gepersonaliseerde inspiratiekrant voor supermarktondernemers.  

 

Daarom zetten we onder andere in op een scherp interview met topman Hein Deprez van Greenyard Foods, een bezoek aan Carrefour express Merksplas, en een gesprek met de mensen van koffieproducent Café Liégeois


Maar vooral ook laat de redactie supermarktondernemers zélf aan het woord: in dit nummer vertegenwoordigers van Proxy Delhaize, Spar Colruytgroup, Spar Express (Lambrechts) en Carrefour market


Wie de gedrukte editie niet in de brievenbus vindt, leest RetailDetail Food hier helemaal gratis online.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Filet Pur: Snoep maar lekker verder!

18/05/2018

Hoe Colruyt zo goedkoop kan blijven, wat Albert Heijn bekokstooft in het versrayon, waarom Delhaize glutenvrij wordt en hoe vrolijk het er bij Aldi aan toe gaat? Dat verneemt u in het pittig gekruide weekoverzicht van RetailDetail Food.

Hoegaarden verhuist deel productie naar Vietnam en China

18/05/2018

Het witbier Hoegaarden groeit sterk in Azië, maar verliest zijn pluimen in Europa. AB InBev verhuist daarom een deel van de productie naar China en Vietnam: in de brouwerij in Hoegaarden zelf wordt twee dagen per week minder gebrouwen.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.

Coca-Cola blijft sterkste wereldmerk, lokale merken groeien

17/05/2018

Coca-Cola, Colgate en Maggi zijn wereldwijd de populairste FMCG-merken, blijkt uit een nieuw rapport van Kantar Worldpanel. Lokale merken knabbelen echter aan het marktaandeel van de grote jongens.