Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo | RetailDetail

Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo

Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo
Linkedin

Anneke Keller verlaat haar positie als hoofd softwareontwikkeling bij Coolblue en gaat aan de slag als het hoofd van de Tech Campus van supermarktketen Jumbo. Ze wordt zo verantwoordelijk voor de groei van de IT-afdeling.

Snel groeien

Bij Coolblue zorgde Keller voor de migratie van alle IT van de webshop naar de cloud en onder haar leiding groeide het team van 40 naar ongeveer 200 medewerkers.

 

Bij Jumbo is er momenteel 50 man aan de slag bij de Tech Campus, maar ook daar is het de bedoeling dat het aantal werknemers snel groeit naar ongeveer 200. Die investeringen doet Jumbo om sneller te groeien in het online segment. Vanaf 1 november gebeurt dat onder leiding van Keller.

 

“Vanaf 1 november ga ik aan de slag bij Jumbo, de snelst groeiende online supermarkt in Nederland. Daar ga ik meehelpen om de Jumbo Tech Campus zijn volledige potentieel te bereiken. Het wordt een uitdaging, maar het zal ook zeer plezierig zijn”, schrijft Keller op Linkedin.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Jumbo maakt werk van vastgoed in België

23/03/2018

Dat Jumbo zijn oog heeft laten vallen op België is al lang geen geheim meer. Nu heeft de Nederlandse supermarktketen een vacature openstaan voor een persoon die kan helpen met de zoektocht naar gepaste locaties.

Filet Pur: Een défilé van goede bedoelingen

23/03/2018

Een week waarin foodretailers zich van hun àller-àllerbeste kant lieten zien. Stuk voor stuk. Echt waar. Enfin, op enkele uitzonderingen na. Kom alles te weten in het vrolijke overzicht van RetailDetail Food!

Spadel groeit dankzij Bulgaarse overname

23/03/2018

Drankenproducent Spadel is vorig jaar fors gegroeid, maar dat was vrijwel enkel te danken aan de overname van het Bulgaarse Devin. Wordt dat niet in rekening genomen, dan was er nog amper sprake van groei.

Veranderingen op til bij Whole Foods

23/03/2018

De overname van Whole Foods door Amazon begint stilaan een aantal veranderingen op te leveren bij de supermarktketen. Zo wil Amazon het Prime-systeem doortrekken naar de winkels. Ondertussen verdwijnen er ook heel wat leidinggevenden bij het bedrijf.

Carrefour toont allergenen in app

22/03/2018

Carrefour heeft een extra functie toegevoegd aan zijn app: gebruikers kunnen voortaan producten scannen om meer informatie te krijgen over allergenen, zodat ze beter kunnen inschatten of er mogelijk problemen mee zijn.

Geen fusie tussen veilingen BelOrta en Coöperatie Hoogstraten

21/03/2018

Er komt voorlopig geen fusie tussen de veilingen van BelOrta en Hoogstraten. Een jaar geleden waren daar gesprekken rond opgestart, maar nu maken de twee bedrijven duidelijk dat het plan alvast voorlopig in de koelkast verdwijnt.

Back to top