Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo | RetailDetail

Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo

Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo
Linkedin

Anneke Keller verlaat haar positie als hoofd softwareontwikkeling bij Coolblue en gaat aan de slag als het hoofd van de Tech Campus van supermarktketen Jumbo. Ze wordt zo verantwoordelijk voor de groei van de IT-afdeling.

Snel groeien

Bij Coolblue zorgde Keller voor de migratie van alle IT van de webshop naar de cloud en onder haar leiding groeide het team van 40 naar ongeveer 200 medewerkers.

 

Bij Jumbo is er momenteel 50 man aan de slag bij de Tech Campus, maar ook daar is het de bedoeling dat het aantal werknemers snel groeit naar ongeveer 200. Die investeringen doet Jumbo om sneller te groeien in het online segment. Vanaf 1 november gebeurt dat onder leiding van Keller.

 

“Vanaf 1 november ga ik aan de slag bij Jumbo, de snelst groeiende online supermarkt in Nederland. Daar ga ik meehelpen om de Jumbo Tech Campus zijn volledige potentieel te bereiken. Het wordt een uitdaging, maar het zal ook zeer plezierig zijn”, schrijft Keller op Linkedin.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.