Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo | RetailDetail

Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo

Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo
Linkedin

Anneke Keller verlaat haar positie als hoofd softwareontwikkeling bij Coolblue en gaat aan de slag als het hoofd van de Tech Campus van supermarktketen Jumbo. Ze wordt zo verantwoordelijk voor de groei van de IT-afdeling.

Snel groeien

Bij Coolblue zorgde Keller voor de migratie van alle IT van de webshop naar de cloud en onder haar leiding groeide het team van 40 naar ongeveer 200 medewerkers.

 

Bij Jumbo is er momenteel 50 man aan de slag bij de Tech Campus, maar ook daar is het de bedoeling dat het aantal werknemers snel groeit naar ongeveer 200. Die investeringen doet Jumbo om sneller te groeien in het online segment. Vanaf 1 november gebeurt dat onder leiding van Keller.

 

“Vanaf 1 november ga ik aan de slag bij Jumbo, de snelst groeiende online supermarkt in Nederland. Daar ga ik meehelpen om de Jumbo Tech Campus zijn volledige potentieel te bereiken. Het wordt een uitdaging, maar het zal ook zeer plezierig zijn”, schrijft Keller op Linkedin.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Carrefour geeft meer details over transformatieplan

22/05/2018

Gezondheid en digitalisering zijn speerpunten in de plannen van Carrefour Belgium. Binnenkort kunnen klanten e-commerce bestellingen afhalen of terugbrengen in alle Express buurtwinkels. In de hypermarkten maakt non-food plaats voor bio en horeca.