Hoogvliet gaat verder met thuisbezorgen | RetailDetail

Hoogvliet gaat verder met thuisbezorgen

Hoogvliet gaat verder met thuisbezorgen

Hoogvliet gaat sinds enkele dagen verder met thuisbezorgen en wel in Rijswijk, Voorburg en Leidschendam. De supermarkt komt in steeds meer plaatsen in het marktgebied bij de klant aan de deur.


Begin verdere uitrol
 

Supermarkt Hoogvliet begint met deze uitbreiding aan een verdere uitrol van thuisbezorgen binnen het eigen marktgebied. De service komt naast de bestaande afhaalpunten in de winkels. Hoogvliet bezorgt momenteel al boodschappen in Den Haag, waar de formule vorig jaar zomer startte, en in Hendrik-Ido-Ambacht/Ridderkerk, Ypenburg, Nootdorp, Alphen aan den Rijn, Woudenberg/Scherpenzeel en Voorschoten. De klant bestelt de boodschappen met de app Bestelgemak en online via Hoogvliet.com.


De supermarkt kondigde vorige week thuisbezorging aan met een 1-aprilgrap van Ab, het zelfrijdende winkelwagentje. Met het wagentje zouden de boodschappen in de Haagse wijk Ypenburg worden bezorgd. Klanten konden zich aanmelden voor de test.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Franprix levert de boodschappen tot in de koelkast

25/05/2018

De Franse supermarktketen Franprix test de thuislevering van boodschappen wanneer niemand thuis is: de bezorger komt zelf binnen in huis. In de toekomst wil het de boodschappen zelfs voor klanten in de koelkast opruimen.

Filet Pur: De duurste supermarkt van West-Europa

25/05/2018

Waarom Carrefour het nieuws beheerste, Colruyt failliet gaat, multinationals moeten leren rekenen en de voedingsindustrie 3.0 voor de deur staat? Dat verneemt u in het slechts min of meer GDPR-conforme weekoverzicht van RetailDetail Food!

Waarom grote FMCG-fabrikanten meer geld vrijmaken voor innovatie

25/05/2018

Zowel Nestlé als Kraft Heinz maakten zopas nieuwe investeringen bekend in onderzoek en ontwikkeling. De grote merkfabrikanten voelen de hete adem van innovatieve startups in de nek en willen sneller schakelen.

“Minder verschillende tarieven voor statiegeld nodig”

24/05/2018

De tarieven voor statiegeld op leeggoed moeten eenvoudiger, bepleit het Vlaams Innovatieplatform voor de Logistiek. Het VIL roept op om het aantal statiegeldtarieven voor glazen flessen te herleiden tot drie tarieven voor losse flessen en drie tarieven voor bakken.

Multinationals gezakt voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.