Hoogvliet gaat verder met thuisbezorgen | RetailDetail

Hoogvliet gaat verder met thuisbezorgen

Hoogvliet gaat verder met thuisbezorgen

Hoogvliet gaat sinds enkele dagen verder met thuisbezorgen en wel in Rijswijk, Voorburg en Leidschendam. De supermarkt komt in steeds meer plaatsen in het marktgebied bij de klant aan de deur.


Begin verdere uitrol
 

Supermarkt Hoogvliet begint met deze uitbreiding aan een verdere uitrol van thuisbezorgen binnen het eigen marktgebied. De service komt naast de bestaande afhaalpunten in de winkels. Hoogvliet bezorgt momenteel al boodschappen in Den Haag, waar de formule vorig jaar zomer startte, en in Hendrik-Ido-Ambacht/Ridderkerk, Ypenburg, Nootdorp, Alphen aan den Rijn, Woudenberg/Scherpenzeel en Voorschoten. De klant bestelt de boodschappen met de app Bestelgemak en online via Hoogvliet.com.


De supermarkt kondigde vorige week thuisbezorging aan met een 1-aprilgrap van Ab, het zelfrijdende winkelwagentje. Met het wagentje zouden de boodschappen in de Haagse wijk Ypenburg worden bezorgd. Klanten konden zich aanmelden voor de test.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".