Hoogvliet start bezorgpilot in Den Haag | RetailDetail

Hoogvliet start bezorgpilot in Den Haag

Hoogvliet start bezorgpilot in Den Haag

Hoogvliet bezorgt sinds gisteren ook in Den Haag. De formule werkt ook voor deze nieuwe pilot van een half jaar samen met PostNL. Eerder startte Hoogvliet een proef met thuisbezorgen in Amsterdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Bezorgtijden kiezen

Klanten kunnen voor thuisbezorging van online bestelde boodschappen in een groot deel van Den Haag kiezen voor bezorgtijden tussen 18.00 en 21.30 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag. Een sms laat vooraf tot op een uur nauwkeurig weten hoe laat de bezorger voor de deur staat.

 

Kiest de klant voor thuisbezorgen via PostNL, dan ziet hij een selectie van de weekaanbiedingen, aangevuld met online-only aanbiedingen. Bij iedere bestelling zit tenminste een gratis inspirerend product. De bezorgkosten bedragen 4,99 euro. Om deze kosten zo laag mogelijk te houden hanteert Hoogvliet voor de bezorgservice een minimale besteding van 50,00 euro.

 

Hoogvliet, dat vijf supermarkten in Den Haag heeft, begon drie jaar geleden met e-commerce met de opening van Hoogvliet-websuper, samen met afhaalpunten in de supermarkten.

 

De formule ging in oktober vorig jaar samenwerken met PostNL en begon toen een  bezorgpilot in de Amsterdamse wijken IJburg, Watergraafsmeer en de Rivierenbuurt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Delhaize krijgt saladebars van Foodmaker

19/06/2018

In de Delhaize-supermarkt van de Antwerpse Stadsfeestzaal is voortaan een saladbar van Foodmaker te vinden. De gezonde fastfoodketen zal daarnaast ook andere eilanden in Delhaizes krijgen: er liggen al een vijftal projecten vast.

Melkmerk Joyvalle gaat op in Campina

19/06/2018

Zuivelproducent FrieslandCampina wil de focus voortaan op één sterk melkmerk leggen: Joyvalle wordt geïntegreerd onder de Campina-paraplu.

Nieuw commercieel plan moet Makro reanimeren

18/06/2018

Met een professioneel assortiment en grote verpakkingen wil Makro meer consumenten vaker tot kopen verleiden. De retailer gaat ook lokale klanten beter bedienen. Maar de klok tikt: al eind 2019 moet de ommekeer zichtbaar zijn.  

Toch geen royale vertrekpremie voor ex-topman Carrefour

18/06/2018

Georges Plassat, de voormalige CEO van Carrefour, ziet af van de royale vertrekregeling die voor hem was voorzien. Hij doet dat onder druk van de publieke opinie.

Online supermarkt Wink.be stopt ermee

18/06/2018

De groep Louis Delhaize trekt de stekker uit zijn webshop Wink.be. De specialist voor online boodschappen kreeg sinds de start in 2013 nooit uitzicht op rentabiliteit.

Protocolakkoord voor transformatieplan bereikt bij Carrefour

15/06/2018

De directie van Carrefour België heeft een protocolakkoord bereikt met de vakbonden voor het transformatieplan van de supermarktketen. Zo’n 250 jobs blijven alsnog gespaard.