Hoogvliet start bezorgpilot in Den Haag | RetailDetail

Hoogvliet start bezorgpilot in Den Haag

Hoogvliet start bezorgpilot in Den Haag

Hoogvliet bezorgt sinds gisteren ook in Den Haag. De formule werkt ook voor deze nieuwe pilot van een half jaar samen met PostNL. Eerder startte Hoogvliet een proef met thuisbezorgen in Amsterdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

 

Bezorgtijden kiezen

Klanten kunnen voor thuisbezorging van online bestelde boodschappen in een groot deel van Den Haag kiezen voor bezorgtijden tussen 18.00 en 21.30 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag. Een sms laat vooraf tot op een uur nauwkeurig weten hoe laat de bezorger voor de deur staat.

 

Kiest de klant voor thuisbezorgen via PostNL, dan ziet hij een selectie van de weekaanbiedingen, aangevuld met online-only aanbiedingen. Bij iedere bestelling zit tenminste een gratis inspirerend product. De bezorgkosten bedragen 4,99 euro. Om deze kosten zo laag mogelijk te houden hanteert Hoogvliet voor de bezorgservice een minimale besteding van 50,00 euro.

 

Hoogvliet, dat vijf supermarkten in Den Haag heeft, begon drie jaar geleden met e-commerce met de opening van Hoogvliet-websuper, samen met afhaalpunten in de supermarkten.

 

De formule ging in oktober vorig jaar samenwerken met PostNL en begon toen een  bezorgpilot in de Amsterdamse wijken IJburg, Watergraafsmeer en de Rivierenbuurt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Colruyt haalt producten Nestlé uit de rekken

21/02/2018

Colruyt heeft minstens 18 producten van Nestlé uit de winkelrekken gehaald. Beide partijen zijn immers niet tot een akkoord gekomen over de prijzen en dus worden de producten tijdelijk niet meer verkocht bij Colruyt.

Supermarkten rekenen af met Europees voorstel voor boerenwelzijn

20/02/2018

Het zint sommige supermarkten niet dat de Europese Commissie boeren hogere prijzen wil geven bij onderhandelingen. Distributeurs uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk waarschuwen voor prijsstijgingen voor de consument.

Deze foodinnovaties gaan het maken

20/02/2018

Vernieuwing in voeding is de kern van de wedstrijd Gouden Tavola. Vallen dit jaar in de prijzen: Belberry Preserves, BelOrta, Kaasboerderij ‘t Groendal en J.L. Lambert. Hun producten komen morgen op het bord of in het glas van de consument.

Belgische noedelshops Umamido trekken naar buurlanden

20/02/2018

De Belgische keten van noedelrestaurants Umamido trekt volgend jaar naar het buitenland en opent ook nieuwe vestigingen in ons land. Umamido serveert ramen, een Japans geïnspireerde noedelsoep. 

Jupiler verdwijnt voor enkele maanden uit de rekken

20/02/2018

AB InBev pakt uit met een ongewone marketingstunt: succesmerk Jupiler verdwijnt voor enkele maanden uit de rekken. Om de Rode Duivels te "steunen" op het WK voetbal (of, er een graantje van mee te pikken) heet het merk tot deze zomer Belgium. 

Colruyt stapt in boodschappendienst van PostNL

20/02/2018

Tweewekelijks brengt de postbode voortaan boodschappen aan huis: in samenwerking met PostNL gaat in Nederland de nieuwe boodschappendienst Stockon van start. De huismerkproducten zijn van Boni (van het Belgische Colruyt).

Back to top