Hopr rondt testperiode af en gaat live in Hasselt

Hopr

Sinds vandaag is de website van Hopr open voor het grote publiek. Daardoor kunnen nu alle inwoners van Hasselt en deelgemeenten hun boodschappen bestellen bij de eerste Belgische websupermarkt.

 

Einde testperiode

Twee weken geleden startte het project van ondernemer Stijn Martens met de eerste testbestellingen en -leveringen in de Limburgse hoofdstad. Die verliepen kennelijk goed, want sinds vandaag kunnen alle inwoners van Hasselt en deelgemeenten (Sint-Lambrechts-Herk, Wimmertingen, Kermt, Spalbeek, Kuringen, Stokrooie en Stevoort) bij de online supermarkt terecht.

 

Hopr levert een compleet assortiment groenten, fruit, vlees, vis, brood en bereide maaltijden. Wie een bestelling plaatst, wordt gevraagd om vervolgens een bezorgdag en tijdslot te kiezen. Er geldt wel een minimum bestelwaarde van 50 euro. Orders vanaf 100 euro genieten van gratis verzending. Wie voor minimaal 75 euro bestelt, betaalt 5,95 euro verzendkosten; voor bestellingen met een waarde van 50 tot 74,99 euro rekent Hopr 9,95 euro bezorgkosten aan. Alle leveringen gebeuren met elektrische bestelwagens.

 

Inwoners uit Hasselt en deelgemeenten die deze maand een eerste bestelling plaatsen, krijgen alvast een cadeautje, laat de websuper weten. Hopr moedigt zijn klanten ook aan om zelf suggesties te doen indien ze een bepaald product graag in het assortiment zouden zien.