Jacqmotte levert vers gebrande koffie aan huis | RetailDetail

Jacqmotte levert vers gebrande koffie aan huis

Jacqmotte levert vers gebrande koffie aan huis
Foto Jacqmotte

In de nieuwe webshop van Jacqmotte kunnen liefhebbers koffiebonen bestellen die pas na het plaatsen van het order worden gebrand. Zo garandeert het merk een ultieme versheid en een uniek aroma.

 

Binnen vijf werkdagen

Consumenten kunnen kiezen tussen vier koffievariëteiten uit het nieuwe JACQ-assortiment. Elke variëteit wordt pas vers gebrand nadat de bestelling wordt geplaatst. “De klant krijgt zijn koffie vijf werkdagen na de bestelling thuis geleverd. Daardoor krijgt de koffie de kans om, kort na het branden, heel even te rusten waardoor de aroma’s in harmonie zijn en het volledige potentieel van de koffie in elke tas tot uiting komt”, zegt merkmanager Marie Ferauche. De verschillende variëteiten zijn zowel geschikt voor filterkoffie, volautomatisch espressotoestel als French Press.

 

Directe verkoop aan de consument is niet nieuw voor Jacqmotte. In de beginjaren deelde het merk koffie uit een winkeltje in de Brusselse Marollen rond met paard en kar, later volgden koffierondes met de traditionele bestelwagens. In de Brusselse Hoogstraat konden consumenten versgebrande koffie afhalen aan de Jacqmotte-toog.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Delhaize schrapt partners voor Pluskaart

12/07/2018

Delhaize-klanten gaan wat minder punten kunnen sprokkelen met hun Pluskaart, want de samenwerking met de andere retailers waar klanten punten konden verzamelen en bonnen inwisselen (DI, Planet Parfum, Q8 en Tom&Co) wordt stopgezet.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Chinese webreus zet aanval op Italië in

11/07/2018

De Chinese webreus JD.com wil gaan uitbreiden naar Italië. Het zou voor de grote rivaal van Alibaba het tweede Europese kantoor op korte tijd betekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.