Jacqmotte levert vers gebrande koffie aan huis

Jacqmotte levert vers gebrande koffie aan huis
Foto Jacqmotte

In de nieuwe webshop van Jacqmotte kunnen liefhebbers koffiebonen bestellen die pas na het plaatsen van het order worden gebrand. Zo garandeert het merk een ultieme versheid en een uniek aroma.

 

Binnen vijf werkdagen

Consumenten kunnen kiezen tussen vier koffievariëteiten uit het nieuwe JACQ-assortiment. Elke variëteit wordt pas vers gebrand nadat de bestelling wordt geplaatst. “De klant krijgt zijn koffie vijf werkdagen na de bestelling thuis geleverd. Daardoor krijgt de koffie de kans om, kort na het branden, heel even te rusten waardoor de aroma’s in harmonie zijn en het volledige potentieel van de koffie in elke tas tot uiting komt”, zegt merkmanager Marie Ferauche. De verschillende variëteiten zijn zowel geschikt voor filterkoffie, volautomatisch espressotoestel als French Press.

 

Directe verkoop aan de consument is niet nieuw voor Jacqmotte. In de beginjaren deelde het merk koffie uit een winkeltje in de Brusselse Marollen rond met paard en kar, later volgden koffierondes met de traditionele bestelwagens. In de Brusselse Hoogstraat konden consumenten versgebrande koffie afhalen aan de Jacqmotte-toog.