Jan Willem Balk nieuwe managing director Mondelez Benelux

Jan Willem Balk nieuwe managing director Mondelez Benelux

Jan Willem Balk volgt Marie-Pascale Sire op aan de top van Mondelez Benelux. Sire, die 2,5 jaar aan het hoofd stond van de Beneluxtak van de foodreus, krijgt een nieuwe functie in het West-Europese directieteam.

Great place to grow

Balk is sinds dinsdag aan de slag in zijn nieuwe functie. Voorheen was hij country director voor Nederland, maar die functie is nu de verantwoordelijkheid van Hein Everts.

 

“De afgelopen jaren hebben we de Nederlandse divisie van Mondelez International verder kunnen uitbouwen tot een leidende speler in de snacking markt door een sterke klantenfocus en hoge betrokkenheid van alle medewerkers die de iconische merkenportfolio verder uitbouwen. Ik kijk er erg naar uit om die ervaring ook toe te passen op Benelux-niveau en daarmee voor al onze medewerkers een 'great place to grow' te kunnen zijn”, aldus Jan Willem Balk.

 

Ook Hein Everts is enthousiast over zijn nieuwe functie: “Jan Willem en ik hebben de laatste vijf jaar in nauwe samenwerking vorm gegeven aan Mondelez Nederland en middels een enorme groei met Milka in chocolade en Oreo in biscuits, onze groeidoelstellingen waar weten te maken. Ik ben verheugd om hier als eindverantwoordelijke in Nederland verder invulling aan te kunnen geven en in samenwerking met onze klanten verdere categoriegroei te realiseren.”

Tags: