Jumbo breidt maaltijdleveringen uit

Jumbo

Jumbo breidt de bezorging van verse maaltijden uit: ook in Utrecht en Amsterdam brengt Thuisbezorgd.nl voortaan eten van Jumbo City aan huis of op het werk. Wie pendelt, kan ook aan het station van Eindhoven maaltijden oppikken.

 

Jumbo als afhaalrestaurant

Het proefproject in Groningen, waarbij de Jumbo Foodmarkt maaltijden aan huis levert in samenwerking met Thuisbezorgd.nl, is zo’n succes dat de bezorgservice naar andere steden wordt uitgerold: vanaf februari kunnen consumenten ook in Amsterdam en Utrecht pizza, salades of sushi van Jumbo online bestellen en laten leveren. Zoals steeds bij Thuisbezorgd.nl – de Nederlandse naam van Takeaway.com – worden de bestellingen per elektrische fiets bezorgd door koeriers.

 

Ook is er een optie voor treinpendelaars: treinreizigers kunnen bestelde maaltijden afhalen in de Jumbo City op het Stationsplein in Eindhoven. Het aanbod daar bestaat uit complete maaltijden, een selectie verse voedingsproducten en dranken zoals versgeperste vruchtensappen, shakes en smoothies.

"Logische stap"

"Bij Jumbo willen we daar zijn waar de klant is, en dus is het aan huis of op het werk bezorgen van verse bereide maaltijden een logische stap voor ons. Bovendien zien we dat de vraag naar lekkere en gezonde maaltijden sterk groeit. Met de vers bereide producten uit de eigen Verskeuken van onze Jumbo Foodmarkt en Jumbo City-vestigingen kunnen we die vraag uitstekend beantwoorden”, maakt CFO Ton van Veen bekend tijdens het FSIN-congres op de vakbeurs Horecava in Amsterdam.

 

Jumbo City is het winkelconcept dat de supermarktketen heeft uitgewerkt na de integratie van La Place. De centraal gelegen stadswinkels leggen de focus op eten voor onmiddellijke consumptie, ter plaatse, onderweg of dankzij de nieuwe bezorgdienst ook thuis.