Jumbo maakt werk van vastgoed in België

Jumbo maakt werk van vastgoed in België

Dat Jumbo zijn oog heeft laten vallen op België is al lang geen geheim meer. Nu heeft de Nederlandse supermarktketen een vacature openstaan voor een persoon die kan helpen met de zoektocht naar gepaste locaties.

 

Nieuw team voor België

Meike Wortelboer, corporate recruiter bij Jumbo, heeft op LinkedIn de vacature voor een ‘ervaren acquisiteur’ gedeeld. “Jumbo kijkt naar mogelijkheden voor het openen van winkels in België. Aan de hand van zorgvuldig marktonderzoek inventariseren wij de wensen en behoeften van de Belgische consument. Met deze kennis bekijkt Jumbo of aanpassingen van de formule wenselijk zijn. Het lopende marktonderzoek richt zich op het selecteren van geschikte locaties in België. Door deze focus zijn wij op het moment op zoek naar een ervaren Acquisiteur België”, staat er te lezen.

 

De acquisiteur zal samen met een contractmanager, casco-manager en winkelportfoliomanager aan de slag gaan rond de expansie naar België.

 

De eerste locatie van Jumbo in België lekte een tijdje geleden al uit: de primeur zal voor Bree zijn, al is het tijdstip van de opening nog niet gekend. Jumbo heeft altijd aangegeven zijn tijd te zullen nemen voor de expansie naar België, maar zou in 2019 al 30 vestigingen willen hebben in België.