Jumbo neemt opnieuw twee Alvo-supermarkten over

Jumbo

Jumbo België neemt twee Alvo supermarkten over, in Antwerpen en West-Vlaanderen. Nog dit jaar zullen ze heropenen onder de Jumbo-vlag.

 

Verdere expansie

Jumbo neemt de Alvo supermarkten over in de Lange Leemstraat in Antwerpen en in Lauwe in West-Vlaanderen. De winkel in Antwerpen sluit op 15 juni de deuren en de vestiging in Lauwe op 18 juli. Daarna starten de verbouwingswerken. Eind 2021 heropenen beide supermarkten onder de Jumbo vlag. De huidige medewerkers gaan aan de slag bij Jumbo, en het team wordt ook uitgebreid met nieuwe winkelmedewerkers. Eerder nam Jumbo de Alvo supermarkten in Deurne en Ranst over, die vorig jaar heropenden. Ook de voormalige Alvo-locaties in Denderleeuw en Berlare zullen later dit jaar als Jumbo openen.
 

“Na het openen van de eerste Jumbo winkels hebben we gemerkt dat Jumbo ook in België goed aanslaat en dat Belgen openstaan voor onze én, én, én formule, waarbij we focussen op de beste service, buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen. We willen op termijn naar zo’n honderd Jumbo winkels groeien en om deze ambitie te halen, zijn we actief op zoek naar geschikte locaties in heel Vlaanderen, zowel bestaande als nieuwe supermarktlocaties,” zegt Peter Isaac, directeur van Jumbo België. “Dankzij de overnames van deze Alvo supermarkten in Antwerpen en Lauwe, kunnen we nog meer Belgen laten kennismaken met de Jumbo formule. We kijken er naar uit om hen te verrassen.”