Jumbo opent digitale pop-up in Rotterdam | RetailDetail

Jumbo opent digitale pop-up in Rotterdam

Jumbo opent digitale pop-up in Rotterdam

Supermarktketen Jumbo heeft in Rotterdam, in de Witte de Withstraat, een tijdelijke winkel geopend, waarmee het vooral de webshop en de nieuwe app in de belangstelling wil plaatsen.

 

Bestellen via streepjescode

De pop-up bestaat immers enkel uit afbeeldingen van de populairste producten, met daarbij een streepjescode. Klanten kunnen die code met de app van Jumbo scannen, waarna het product wordt toegevoegd aan hun online winkelwagentje.

 

Nadat de bestelling geplaatst is, kan de klant er voor kiezen om de boodschappen op te halen in een pick-up point of thuis te laten bezorgen. De pop-up is nog tot en met 30 maart te vinden in Rotterdam.

 

Met de pop-up wil Jumbo aan de Rotterdamse consument duidelijk maken dat het voor hen sinds begin dit jaar mogelijk is om in heel de regio boodschappen online te bestellen en aan huis te laten leveren.

 

Het is niet de eerste keer dat Jumbo met dergelijk initiatief op de proppen komt. In oktober 2016 opende het ook al een pop-up in een bushokje in Utrecht. Ook daar konden voorbijgangers toen streepjescodes van een aantal populaire producten scannen om ze zo via de webshop te bestellen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

“Minder verschillende tarieven voor statiegeld nodig”

24/05/2018

De tarieven voor statiegeld op leeggoed moeten eenvoudiger, bepleit het Vlaams Innovatieplatform voor de Logistiek. Het VIL roept op om het aantal statiegeldtarieven voor glazen flessen te herleiden tot drie tarieven voor losse flessen en drie tarieven voor bakken.

Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten.