Jumbo opent digitale pop-up in Rotterdam | RetailDetail

Jumbo opent digitale pop-up in Rotterdam

Jumbo opent digitale pop-up in Rotterdam

Supermarktketen Jumbo heeft in Rotterdam, in de Witte de Withstraat, een tijdelijke winkel geopend, waarmee het vooral de webshop en de nieuwe app in de belangstelling wil plaatsen.

 

Bestellen via streepjescode

De pop-up bestaat immers enkel uit afbeeldingen van de populairste producten, met daarbij een streepjescode. Klanten kunnen die code met de app van Jumbo scannen, waarna het product wordt toegevoegd aan hun online winkelwagentje.

 

Nadat de bestelling geplaatst is, kan de klant er voor kiezen om de boodschappen op te halen in een pick-up point of thuis te laten bezorgen. De pop-up is nog tot en met 30 maart te vinden in Rotterdam.

 

Met de pop-up wil Jumbo aan de Rotterdamse consument duidelijk maken dat het voor hen sinds begin dit jaar mogelijk is om in heel de regio boodschappen online te bestellen en aan huis te laten leveren.

 

Het is niet de eerste keer dat Jumbo met dergelijk initiatief op de proppen komt. In oktober 2016 opende het ook al een pop-up in een bushokje in Utrecht. Ook daar konden voorbijgangers toen streepjescodes van een aantal populaire producten scannen om ze zo via de webshop te bestellen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Listeriabesmetting brengt Greenyard in problemen

16/07/2018

Groenteproducent Greenyard ligt onder vuur na een listeriabesmetting in zijn Hongaarse fabriek. Het bedrijf zegt alle nodige maatregelen te nemen, maar de beurskoers keldert.

Eerste OKay met Collect&Go-afhaalpunt opent in Heusden

16/07/2018

OKay, de buurtsupermarkt van Colruyt Group, opent een eerste vestiging met Collect&Go-afhaalpunt in Heusden. De nieuwe vestiging test de afhaalservice, die bij succes ook naar andere OKay-winkels wordt uitgerold.

Carrefour doet inspanning voor werknemers met brugpensioen

16/07/2018

In het kader van haar transformatieplan voorziet Carrefour Belgium een bijkomende premie tot 500 euro voor werknemers die in het SWT-stelsel stappen, als ze een opleiding volgen voor een knelpuntberoep.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Delhaize schrapt partners voor Pluskaart

12/07/2018

Delhaize-klanten gaan wat minder punten kunnen sprokkelen met hun Pluskaart, want de samenwerking met de andere retailers waar klanten punten konden verzamelen en bonnen inwisselen (DI, Planet Parfum, Q8 en Tom&Co) wordt stopgezet.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.