Jumbo opent pop-up in bushokje | RetailDetail

Jumbo opent pop-up in bushokje

Jumbo opent pop-up in bushokje

Supermarktketen Jumbo heeft een pop-upvestiging op een bijzondere plek: klanten in Utrecht kunnen immers tijdelijk terecht in een bushokje. Daarmee gaat Jumbo onder andere Tesco en Delhaize achterna.

Levering in hele regio Utrecht

In de pop-up stelt Jumbo de populairste producten tentoon, die klanten kunnen scannen met de nieuwe app van Jumbo en daarna aan huis laten leveren. Het 'filiaal' aan de Potterstraat zal geopend blijven tot dinsdag 25 oktober en is 24 uur per dag beschikbaar. Jumbo kondigde ook meteen aan dat iedereen in de regio Utrecht nu zijn boodschappen thuis kan laten bezorgen.

 

Jumbo is druk bezig met het uitbouwen van zijn bezorgservice voor online bestellingen. De bedoeling is dat die tegen het einde van dit jaar op honderd locaties beschikbaar is. In dat opzicht werd ook een nieuwe app uitgebouwd, die het bestellen van boodschappen nog sneller en eenvoudiger moet maken. Om die snelheid te onderstrepen werd ook een reclamecampagne opgestart met in de hoofdrol Formule 1-piloot Max Verstappen.

 

Hoewel het bushokje een leuke marketingstunt is, is het idee niet echt origineel. De Britse retailreus Tesco deed het eerder al in de metro van Seoul, en ook het Belgische Delhaize kwam er al mee in onder andere Brussel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dr. Oetker koopt de helft van Freixenet

19/03/2018

Henkell, de drankdivisie van Dr. Oetker, haalt net iets meer dan de helft van de aandelen binnen van cavamerk Freixenet. Na twee jaar onderhandelen is de deal eindelijk rond, al wordt de Duitse voedingsreus geen alleenheerser bij Freixenet.

Picnic bevestigt komst naar Duitsland

19/03/2018

Voor het weekend waren er geruchten opgedoken dat de Nederlandse online supermarkt Picnic testen uitvoerde in Duitsland. Dat nieuws is nu bevestigd door medeoprichter Michiel Muller.

Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Deze innovaties verschijnen bij Delhaize in de schappen

16/03/2018

Gemak, gezondheid en smaak: dat zijn de drie assen voor productontwikkeling bij Delhaize. De retailer presenteerde deze week een vijftigtal primeurs aan zijn winkelmanagers en zelfstandige uitbaters.

Wim Ballieu (Balls & Glory) voorspelt einde vleesconsumptie

16/03/2018

Wim Ballieu, de oprichter van gehaktballenketen Balls & Glory, verwacht dat we binnen 20 jaar geen vlees meer zullen eten. Hij zegt dat in de nasleep van de voorbije schandalen rond de vleesproductie.

Back to top