Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt van Nederland

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt
Jumbo

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

 

"Grootste groente- en fruitafdeling van Nederland"

Na Breda, Amsterdam en thuisbasis Veghel heeft nu ook Utrecht een Jumbo Foodmarkt. De fonkelnieuwe vestiging aan het Brusselplein, gelegen naast een gloednieuw winkelcentrum, is liefst 3.500 m² groot. De nieuwste Jumbo Foodmarkt biedt naar eigen zeggen “het meest uitgebreide foodassortiment voor de dagelijkse boodschappen”, met meer dan 20.000 referenties, gaande van streekproducten over 128 betaalbare wijnen tot de specialiteiten uit de La Place bakkerij. De nieuwe foodtempel claimt “de grootste groente- en fruitafdeling van Nederland” te herbergen.

 

“Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten" zegt filiaalmanager Arjan van der Maas. “Bijvoorbeeld in onze nieuwe La Place Wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in ons Foodcafé, via onze cateringservice of het mee naar huis nemen.” Dat Foodcafé telt overigens 240 zitplaatsen.

 

De Jumbo Foodmarkt van Utrecht is 365 dagen per jaar open en is zowel met de auto (parkeerterrein voor 1.200 voertuigen) als met het openbaar vervoer (net naast het station) vlot bereikbaar.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Hoe Polette de Zara van de brillen wil worden

25/06/2018

Excentrieke designmonturen voor geen geld, online besteld en rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in China: Polette gaat voor niets minder dan disruptie in de optiekwereld. Het fast-fashion brillenmerk wil de wereld veroveren.

Standaard Boekhandel opent Brusselse flagshipstore

25/06/2018

In de Brusselse voetgangerszone mikt Standaard Boekhandel op een internationaal publiek met een grote keuze aan boeken in het Frans en het Engels. Ook de schrijf- en papierwaren van zusterketen Club krijgen alle ruimte.

Filet Pur: Een wervelende slechtnieuwsshow

22/06/2018

Ook al deden flink wat foodspelers hafslachtige pogingen om hun beroerde berichten weg te moffelen, Filet Pur achterhaalde ze wel. Hier is het ietwat pijnlijke maar alweer leerrijke weekoverzicht van RetailDetail Food!

Panos vervangt klantenkaart door app

21/06/2018

Na bijna een kwarteeuw heeft broodjesketen Panos zijn klantenprogramma gedigitaliseerd: exit plastic kaart, welkom app. “Op korte termijn mikken we erop om via het kanaal 150.000 klanten te bereiken en te leren kennen”, klinkt het.

Fox & Cie opent 17e speelgoedwinkel in Doornik

21/06/2018

De Waalse speelgoedketen Fox & Cie heeft haar zeventiende vestiging geopend in het Doornikse winkelcentrum Les Bastions. "Welke crisis in de speelgoedmarkt?", vraagt de keten zich af.

Kellogg’s aangeklaagd wegens misleidende verpakking

21/06/2018

Test-Aankoop heeft bij de FOD Economie een klacht ingediend tegen Kellogg’s, omdat volgens de consumentenorganisatie de informatie op de verpakking van de Special K-graanreep met rode vruchten misleidend is.