La Place heropent morgen de deuren in Amsterdam

La Place heropent morgen de deuren in Amsterdam

Op 10 juni heropent La Place zijn restaurant in het voormalige pand van V&D aan het Rokin in Amsterdam. Dat sloot de deuren na het faillissement van warenhuisketen V&D, maar maakt nu een comeback onder nieuwe eigenaar Jumbo.

 

90 procent voormalige werknemers

“We zijn erg blij dat La Place in Amsterdam weer opengaat en dat veruit de meeste medewerkers er weer gewoon aan de slag kunnen gaan. Het is voor veel medewerkers of La Place nooit is weggeweest. Het voelt erg vertrouwd en zij hebben veel zin om weer aan het werk te gaan”, vertelt managing director Bart van den Nieuwenhof van La Place.

 

90 procent van de in totaal 125 medewerkers waren voorheen dan ook al in dienst bij La Place. Ook voor de klanten zal er weinig veranderen, want zij zullen voornamelijk bekende producten tegenkomen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan nieuwe gerechten, zoals zuurdesem baguettes die ter plekke worden belegd en nieuwe recepten voor de pizza’s.

 

Op 17 juni wordt bovendien ook de vestiging van La Place in Zoetermeer heropend. Ook daar wordt voor 80 procent beroep gedaan op voormalige werknemers van de restaurantketen. Begin volgende maand neemt La Place dan zijn intrek in het nieuwe hoofdkantoor in Hilversum.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Breaking: François-Melchior de Polignac weg bij Carrefour Belgium

22/09/2017

De redactie verneemt dat de CEO van Carrefour Belgium het bedrijf verlaat. Guillaume de Colonges, zopas benoemd tot directeur exécutif Europe du Nord et de l’Est, zal rechtstreeks de directie van Carrefour Belgium op zich nemen. 

Louis Delhaize lanceert huismerk ‘Louis’

22/09/2017

In het groeiende segment van buurtwinkels en petrolshops zet Delfood meer dan ooit in op differentiatie. Het nieuwe huismerk Louis wil een merk op mensenmaat zijn, met een uitgesproken Belgisch karakter. 

Back to top