La Place heropent morgen de deuren in Amsterdam

La Place heropent morgen de deuren in Amsterdam

Op 10 juni heropent La Place zijn restaurant in het voormalige pand van V&D aan het Rokin in Amsterdam. Dat sloot de deuren na het faillissement van warenhuisketen V&D, maar maakt nu een comeback onder nieuwe eigenaar Jumbo.

 

90 procent voormalige werknemers

“We zijn erg blij dat La Place in Amsterdam weer opengaat en dat veruit de meeste medewerkers er weer gewoon aan de slag kunnen gaan. Het is voor veel medewerkers of La Place nooit is weggeweest. Het voelt erg vertrouwd en zij hebben veel zin om weer aan het werk te gaan”, vertelt managing director Bart van den Nieuwenhof van La Place.

 

90 procent van de in totaal 125 medewerkers waren voorheen dan ook al in dienst bij La Place. Ook voor de klanten zal er weinig veranderen, want zij zullen voornamelijk bekende producten tegenkomen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan nieuwe gerechten, zoals zuurdesem baguettes die ter plekke worden belegd en nieuwe recepten voor de pizza’s.

 

Op 17 juni wordt bovendien ook de vestiging van La Place in Zoetermeer heropend. Ook daar wordt voor 80 procent beroep gedaan op voormalige werknemers van de restaurantketen. Begin volgende maand neemt La Place dan zijn intrek in het nieuwe hoofdkantoor in Hilversum.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Popsss verkoopt Belgische topwijnen in pop(sss)-up store

17/11/2017

Wijndistributeur Popsss, die uitsluitend wijnen van Belgische wijnboeren online verdeelt, opent een tijdelijke winkel in hartje Brussel. Tot het einde van het jaar vinden wijnliefhebbers er onder andere de fijnproeverscollectie "Crazy Belgians".

Filet Pur: Een kwestie van indigestie

17/11/2017

In sommige hoofdkwartieren stijgt de nervositeit zienderogen, maar voor fijnproevers was het geen al te kwade week. Iets gemist? Met het pittig gekruide overzicht van RetailDetail Food bent u weer helemaal mee!

‘Back to the future’ in food met Jean-Pierre Roelands

17/11/2017

In food gaan we ‘back to the future’, gelooft Jean-Pierre Roelands, die meer dan 20 jaar lang commercieel directeur van de Colruyt Group was en exclusief op de RetailDetail Night zijn visie op de toekomt van foodretail deelt.

 

"Onthaalmoeder wordt winkelier"

17/11/2017

Marieke Vermeire runt met haar man de Carrefour Express aan de Luikersteenweg in Hasselt. "Toevallig was Carrefour, net op het moment dat wij de stap overwogen, op zoek naar franchisenemers om het pand uit te baten en zo hebben we elkaar gevonden."

Delhaize schenkt zeven miljoen maaltijden weg

17/11/2017

Tegen 2020 wil Delhaize de helft van haar onverkochte voedingsproducten kunnen schenken aan sociale verenigingen. Daarmee zet de supermarktketen een tandje bij in de strijd tegen voedselverspilling.

RetailDetail Food #25 staat online

17/11/2017

Hoe gaan foodwinkeliers om met agressieve klanten in de winkel? Dat is één van de thema’s in het 25e nummer van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde krant voor supermarktondernemers.

Back to top