Landgoed Mariënwaerdt opent winkel in Utrecht | RetailDetail

Landgoed Mariënwaerdt opent winkel in Utrecht

Landgoed Mariënwaerdt opent winkel in Utrecht

Landgoed Mariënwaerdt in Beesd wil in Utrecht een winkel openen met eigen producten, de eerste van wat binnen vijf jaar tien winkels moeten zijn.

Opening voorjaar 2017

“Er zijn gesprekken zijn gaande met de verhuurder van het pand in Utrecht. Wij kunnen helaas nog niet precies zeggen wanneer de winkel open gaat,  maar de verwachting is komend voorjaar”, laat Frans baron Van Verschuer, een van de ondernemers van de adellijke familie van het landgoed, in een reactie weten.

 

In de winkel worden straks uitsluitend producten verkocht die op Mariënwaerdt geteeld en geproduceerd zijn, zoals kazen, jams, chutneys, sappen, sauzen, vlees, groenten, brood en bakmengsels. Het landgoed in Beesd telt onder meer een winkel met landgoedproducten, een brasserie en een pannenkoekenhuis.

 

Ook pop-up in V&D

Sinds 1 juli heeft het Landgoed een pop-upwinkel in de voormalige V&D in Leiden. Op deze locatie brengt Mariënwaerdt bij Bakker van Maanen delicatessen zoals jams, sappen en sauzen. Bakker van Maanen is hier aanwezig in het voormalige La Place.

 

Tot wanneer de winkel open is geeft baron Van Verschuer niet aan: “Er is geen einddatum”. Over hoeveel winkels het Landgoed wil openen en op welke locatie zegt hij enkel: “Pop-ups zijn erg interessant, maar afhankelijk van de beschikbaarheid van winkels waar een pop-up mogelijk is”.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Carrefour geeft meer details over transformatieplan

22/05/2018

Gezondheid en digitalisering zijn speerpunten in de plannen van Carrefour Belgium. Binnenkort kunnen klanten e-commerce bestellingen afhalen of terugbrengen in alle Express buurtwinkels. In de hypermarkten maakt non-food plaats voor bio en horeca.

Filet Pur: Snoep maar lekker verder!

18/05/2018

Hoe Colruyt zo goedkoop kan blijven, wat Albert Heijn bekokstooft in het versrayon, waarom Delhaize glutenvrij wordt en hoe vrolijk het er bij Aldi aan toe gaat? Dat verneemt u in het pittig gekruide weekoverzicht van RetailDetail Food.