Lidl geeft overnachting in Iers winkelpand weg

Lidl (https://www.nightinlidl.ie/)

Lidl Ierland heeft een wedstrijd uitgeschreven om een 'Nacht bij Lidl' te winnen. De grootste fans van de winkelketen worden aangemoedigd om deel te nemen aan de wedstrijd en zo kans te maken op een viparrangement in één van de Ierse winkels.

 

Belevenis

De winnaar van de wedstrijd en zijn of haar partner zullen een nacht beleven om nooit te vergeten, schrijft Irish Examiner. Ze worden verwend met een menu van Lidl's meest uitgelezen gerechten, klaargemaakt door een privé-chef, en kunnen bovendien genieten van een persoonlijke wijnproeverij verzorgd door de huiswijnexpert van de retailer. In het cosmeticagedeelte van de winkel krijgen ze een volledige schoonheidsbehandeling. Nadien wacht een filmavond met hapjes in overvloed. Wie dan al te vermoeid is, kan rustig wegdromen in het luxueuze tweepersoonsbed op het middelste gangpad.

 

“Er is altijd veel belangstelling geweest voor een kijkje achter de schermen bij Lidl en we zijn blij dat we deze unieke ervaring voor slechts één nacht kunnen aanbieden aan één gelukkige fan”, aldus de retailer.