Lidl investeert 45 miljoen euro in Brusselse regio

Lidl investeert 45 miljoen euro in Brusselse regio

Discounter Lidl gaat 45 miljoen euro investeren in de Brusselse regio en zo meer dan 110 nieuwe banen creëren. Dankzij de investeringen zullen er in 2017 vier nieuwe winkels openen in de regio, terwijl twee andere filialen worden gerenoveerd.

Focus op verse producten

De vier nieuwe winkels die de komende jaren hun deuren moeten openen in de Brusselse regio zullen te vinden zijn Anderlecht, Molenbeek, Machelen en Evere. De supermarkten in Vilvoorde en Sint-Agatha-Berchem zullen dan weer een grondige facelift krijgen, waarbij de winkeloppervlakte wordt vergroot. De oppervlaktes van de nieuwe winkels zullen variëren van 925 tot 1505 m²: die laatste (in Molenbeek) wordt meteen de grootste vestiging in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. 

 

Ook de winkelbeleving wordt verbeterd: “De verse producten en bakkerijproducten krijgen de hoofdrol in deze nieuwe winkels. Ook de visafdeling en de los verkrijgbare verse noten zullen in de spotlights staan. Dit alles moet ervoor zorgen dat de klant een nog leukere winkelervaring beleeft”, stelt Lidl in een persbericht.