Lidl opent webshop in Nederland

Lidl opent webshop in Nederland

De Duitse supermarktketen Lidl heeft nu ook in ons land een webshop geopend voor non-foodproducten. Na Duitsland en België is Nederland het derde land waar zo'n online vestiging opengaat.

"Logische stap"

Het aanbod van de webshop is momenteel nog beperkt tot kleding, klusartikelen, woonaccessoires, tuinbenodigdheden, bad- en keukengerei en sport- en vrijetijdsproducten: het non-foodgamma dat nu al te koop is in de fysieke vestigingen. "Dit is een logische stap voor Lidl Nederland. Wij zijn graag daar waar onze klanten zijn en dan is online niet meer weg te denken", aldus woordvoerdster Christine Braun.

 

Voeding is nog niet te koop in de webshop van Lidl, maar dat blijft niet zo: "In de toekomst breiden we in fases uit", voegt Braun toe.

 

De Duitse discounter vraagt een bijdrage van 2,99 euro in de verzendkosten, waarna de bestellingen binnen de twee werkdagen thuis geleverd worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour schrapt duizenden jobs ten voordele van e-commerce

23/01/2018

De Franse hypermarktgroep Carrefour gaat enkele duizenden werknemers op straat zetten, kondigde CEO Alexandre Bompard vandaag aan. Dankzij een nieuw transformatieplan, met nadruk op e-commerce, wil Carrefour "wereldleider in voedseltransitie" worden.

Unilever schrapt banen bij Belgisch retailsalesteam

22/01/2018

Unilever Belgium reorganiseert haar team van winkelvertegenwoordigers. Er gaan daarbij elf banen verloren, bevestigt het bedrijf aan de RetailDetail-redactie.

Richemont wil Yoox Net-a-Porter volledig overnemen

22/01/2018

De Zwitserse luxegroep Richemont heeft een voorstel gedaan om een controlerend aandeel te pakken te krijgen bij online retailer Yoox Net-a-Porter. Het wil zo de eigen online strategie versneld uitrollen.

Zo hard groeit Amazon in food

22/01/2018

E-commerce vertegenwoordigt nog steeds een beperkt aandeel in de foodverkopen, maar de Amerikaanse én Europese groeicijfers van Amazon voor het jaar 2017 ogen bepaald indrukwekkend. Is het kantelpunt nabij?

Amazon opent eerste winkel zonder kassa’s voor grote publiek

22/01/2018

Amazon opent vandaag in Seattle, nabij zijn hoofdkantoor, de eerste winkel zonder kassa’s voor het grote publiek. Het was al langer bezig met een test bij het eigen personeel, maar nu krijgt dus iedereen toegang.

Neemt Unilever tonicmerk Fever-Tree over?

19/01/2018

Het tonicmerk Fever-Tree heeft een nieuwe bestuurder aangesteld: Kevin Havelock, hoofd van de afdeling frisdranken van Unilever. De benoeming leidt tot speculaties dat Unilever moederbedrijf Fevertree Drinks wil overnemen en stuwt het aandeel de hoogte in.

Back to top