Lidl opent webshop in Nederland | RetailDetail

Lidl opent webshop in Nederland

Lidl opent webshop in Nederland

De Duitse supermarktketen Lidl heeft nu ook in ons land een webshop geopend voor non-foodproducten. Na Duitsland en België is Nederland het derde land waar zo'n online vestiging opengaat.

"Logische stap"

Het aanbod van de webshop is momenteel nog beperkt tot kleding, klusartikelen, woonaccessoires, tuinbenodigdheden, bad- en keukengerei en sport- en vrijetijdsproducten: het non-foodgamma dat nu al te koop is in de fysieke vestigingen. "Dit is een logische stap voor Lidl Nederland. Wij zijn graag daar waar onze klanten zijn en dan is online niet meer weg te denken", aldus woordvoerdster Christine Braun.

 

Voeding is nog niet te koop in de webshop van Lidl, maar dat blijft niet zo: "In de toekomst breiden we in fases uit", voegt Braun toe.

 

De Duitse discounter vraagt een bijdrage van 2,99 euro in de verzendkosten, waarna de bestellingen binnen de twee werkdagen thuis geleverd worden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Deze innovaties verschijnen bij Delhaize in de schappen

16/03/2018

Gemak, gezondheid en smaak: dat zijn de drie assen voor productontwikkeling bij Delhaize. De retailer presenteerde deze week een vijftigtal primeurs aan zijn winkelmanagers en zelfstandige uitbaters.

Wim Ballieu (Balls & Glory) voorspelt einde vleesconsumptie

16/03/2018

Wim Ballieu, de oprichter van gehaktballenketen Balls & Glory, verwacht dat we binnen 20 jaar geen vlees meer zullen eten. Hij zegt dat in de nasleep van de voorbije schandalen rond de vleesproductie.

Délifrance vervoegt het portfolio van FFC

15/03/2018

De voorbereidingen voor de overname van Délifrance Benelux door het Nederlandse Franchise Friendly Concepts zijn in volle gang. Vanaf 1 april neemt de franchiseorganisatie de masterfranchise van de Franse broodjesketen in de Benelux in beheer.

IKEA ontwikkelt nu ook een echte 'bug burger'

15/03/2018

SPACE10, het innovatielab van meubelgigant Ikea, komt voor de dag met een gezond alternatief voor de de klassieke hamburger. Het vlees wordt vervangen door rode biet en meelworm. Ook een 'dogless hotdog' zit in de pijplijn.

Back to top