Lidl toont skicollectie in Brusselse pop-upwinkel

Lidl toont skicollectie in Brusselse pop-upwinkel

Discountketen Lidl heeft in de Brusselse Dansaertstraat de pop-upwinkel #LidlSki geopend. Bezoekers kunnen daar de skicollectie van Lidl ontdekken, die bestaat uit een aantal stukken skikledij en –accessoires.

Maximaal 55 euro

De collectie mikt zowel op consumenten die op zoek zijn naar vrijetijd winterkleding als de actieve wintersporter. “Wij willen dat iedereen in onze skicollectie zijn gading vindt, van de shopper die enkel op zoek is naar een degelijke winterjas tot de professionele skiër,” aldus woordvoerster Isabelle Colbrandt.

 

De prijzen van de collectie worden zo laag mogelijk gehouden: bepaalde accessoires zijn er al te vinden voor minder dan tien euro. “Met #LidlSki slagen we erin om een compleet arsenaal aan kwalitatieve winterkleding en ski-accessoires aan te bieden, waarvan geen enkel stuk meer dan 55 euro kost.”

 

De pop-upwinkel is nog tot en met 26 november te vinden in de Dansaertstraat in het voormalige pand van Marc Jacobs. Vanaf maandag 28 november zal de collectie dan te vinden zijn in alle andere Lidl-filialen en op de webshop van de keten.