Luxebakkerij PAUL opent twee vestigingen in Docks Bruxsel

Luxebakkerij PAUL opent twee vestigingen in Docks Bruxsel

Met twee vestigingen in het nieuwe Brusselse winkelcentrum Docks Bruxsel heeft de Franse bakkersketen PAUL de kaap van twintig franchisevestigingen in ons land gerond.

De grootste PAUL van ‘t land

De Franse bakkersketen pakt groot uit in het winkelcentrum aan de Van Praet-brug: de keten opende er meteen zijn grootste vestiging van het land, goed voor 130 zitplaatsen (waarvan 80 op het terras). De zaak is open tot half 11 ‘s avonds, zodat de keten ook nog de bioscoopbezoekers kan bedienen. En dat ‘bedienen’ mag je hier zelfs letterlijk nemen: in tegenstelling tot de andere PAUL-vestigingen waar de klant aan de toog bestelt, pakt deze uit met bediening aan tafel. Een primeur!

 

Heel binnenkort krijgt de nieuwe vestiging van de bakkersketen er trouwens al een kleiner broertje bij in datzelfde winkelcentrum. Die ‘kiosk’ zal zich vooral richten op snelle service en take-away.

 

PAUL wordt in ons land vertegenwoordigd door Top Brands, dat ook de rechten heeft op Pizza Hut  (211 vestigingen in België en Frankrijk) en op Wasbar (wasserette plus koffiebar), waarvan er al drie zijn in ons land.