Mega Image (Ahold Delhaize) opent nieuw verswinkelconcept in Boekarest

Mega Image (Ahold Delhaize) opent verswinkel in Boekarest
Mega Image (FB)

Mega Image, de Roemeense dochter van Ahold Delhaize, heeft een buurtwinkel volgens nieuw concept geopend in Boekarest onder de naam Fresh Bazar.

 

Moderne kruidenier

De nieuwe voedingswinkel is een hedendaagse uitvoering van wat men in Roemenië ‘aprozar’ noemt. Met die term bedoelde men vroeger lokale kruidenierswinkels die eigendom waren van de overheid. Fresh Bazar kan nog het best omschreven worden als een verswinkel van 84 m² groot die vooral verse groenten, fruit, vis en zuivel verkoopt, maar ook voorverpakte voeding en een selectie bioproducten.

 

"Met Fresh Bazar brengen we de klassieke aprozar, die bekend stond om zijn verse, authentieke en hoogwaardige producten, terug onder de aandacht van de consument. We hebben dit concept naar een nieuw niveau gebracht dat past in een moderne, dynamische levensstijl, waarin gezond eten een zeer belangrijke rol speelt", zegt Mircea Moga, CEO van Mega Image.

 

Mega Image heeft een netwerk van 705 verkooppunten in Roemenië die opereren onder de namen Mega Image, Shop&Go en Gusturi Românești. De keten werd opgericht in 1995 en kwam in 2000 in handen van Delhaize.