Mister Spaghetti zet stap naar Nederland | RetailDetail

Mister Spaghetti zet stap naar Nederland

Mister Spaghetti zet stap naar Nederland

Eind juli opent de Belgische horecaformule Mister Spaghetti een restaurant in Oosterhout. Voor de keten is het de eerste stap over de landsgrenzen.

Spaghetti in soorten

Mister Spaghetti heeft een kaart met daarop gerechten van meerdere soorten spaghetti, een dertigtal verschillende sauzen en enkele andere schotels. De formule besteedt met gluten- en lactosevrije gerechten aandacht voor klanten met allergieën. Het restaurant heeft tevens een afhaalpunt voor bestellingen en geeft 'doggy bags' mee.

 

De horecaformule, opgezet door Samuel Van Opdenbosch en Veerle Jacobs, begon drie jaar geleden in het West-Vlaamse Roeselare en telt inmiddels ook franchiserestaurants in Hasselt, Aalst en Sint-Truiden. Deze twee laatste locaties openden in februari van dit jaar.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".