Mymuesli maakt fsyieke start in Utrecht | RetailDetail

Mymuesli maakt fysieke start in Utrecht

Mymuesli  maakt fysieke start in Utrecht

De Duitse ontbijtgranenwebshop Mymuesli maakt met een fysieke winkel in Utrecht en straks een pop-upwinkel in Amsterdam een start in de Nederlandse winkelstraat.

Uitbreiden met winkel

De online aanbieder van muesliproducten begint in de Utrechtse binnenstad in een winkel van 60m²,  de locatie in Amsterdam is nog niet bekend. De formule wil hier begin december van start gaan en tot de Kerst geopend blijven.   

 

Mymuesli is al enkele jaren online actief in Nederland: de formule biedt een assortiment biologische mueslimixen en ruim tachtig ingrediënten met onder meer granola, fruit en chocolade, waarmee de klant zelf zijn muesli kan samenstellen. De retailer brengt daarnaast servies, bestek, geschenksets, accessoires en cadeaubonnen voor de muesliklant.

 

Mymuesli, dat in 2007 in het Zuid-Duitse Passau werd opgericht, verkoopt de muesliproducten online in ruim tien landen. Er zijn bovendien op dit moment in totaal vijftig winkels in diverse steden in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Zweden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.