Nieuw distributiecentrum voor Picnic in Diemen | RetailDetail

Nieuw distributiecentrum voor Picnic in Diemen

Nieuw distributiecentrum voor Picnic in Diemen
Foto: Shutterstock

Om verder te groeien in Noord- en Zuid-Holland opent online boodschappendienst Picnic een nieuw distributiecentrum in Diemen. Er zullen zo'n 300 mensen worden tewerkgesteld. 

 

Bedieningsgebied uitbreiden ten zuiden van Amsterdam 

Eind januari neemt de websupermarkt zijn intrek in een derde distributiecentrum: een pand in Diemen van meer dan 10.000 m², dat momenteel nog in verbouwing is. “Het distributiecentrum in Diemen zorgt ervoor dat we in steden ten zuiden van Amsterdam kunnen starten”, aldus medeoprichter Michiel Muller. Picnic wil de komende tijd inderdaad voornamelijk uitbreiden in Noord- en Zuid-Holland, te beginnen met de steden Haarlem, Hoofddorp, Bennebroek en Heemstede.

 

Binnen enkele jaren wil Picnic, dat eind 2015 werd gelanceerd, landelijke dekking hebben. Het voerde daartoe recent een kapitaalsverhoging van 100 miljoen euro uit, opgehaald bij vier Nederlandse ondernemersfamilies. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Delhaize schrapt partners voor Pluskaart

12/07/2018

Delhaize-klanten gaan wat minder punten kunnen sprokkelen met hun Pluskaart, want de samenwerking met de andere retailers waar klanten punten konden verzamelen en bonnen inwisselen (DI, Planet Parfum, Q8 en Tom&Co) wordt stopgezet.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Muyters zegt nee tegen herstructureringsplan Carrefour

11/07/2018

Deelstaatminister Philippe Muyters geeft een negatief advies voor het herstructureringsplan van supermarktketen Carrefour. Door dit plan zouden 600 werknemers recht hebben op het stelsel van werkloosheid met bedrijfstoeslag (SWT), de opvolger van het brugpensioen. De definitieve uitspraak ligt in het kamp van federaal minister Kris Peeters.