Nieuw distributiecentrum voor Picnic in Diemen | RetailDetail

Nieuw distributiecentrum voor Picnic in Diemen

Nieuw distributiecentrum voor Picnic in Diemen
Foto: Shutterstock

Om verder te groeien in Noord- en Zuid-Holland opent online boodschappendienst Picnic een nieuw distributiecentrum in Diemen. Er zullen zo'n 300 mensen worden tewerkgesteld. 

 

Bedieningsgebied uitbreiden ten zuiden van Amsterdam 

Eind januari neemt de websupermarkt zijn intrek in een derde distributiecentrum: een pand in Diemen van meer dan 10.000 m², dat momenteel nog in verbouwing is. “Het distributiecentrum in Diemen zorgt ervoor dat we in steden ten zuiden van Amsterdam kunnen starten”, aldus medeoprichter Michiel Muller. Picnic wil de komende tijd inderdaad voornamelijk uitbreiden in Noord- en Zuid-Holland, te beginnen met de steden Haarlem, Hoofddorp, Bennebroek en Heemstede.

 

Binnen enkele jaren wil Picnic, dat eind 2015 werd gelanceerd, landelijke dekking hebben. Het voerde daartoe recent een kapitaalsverhoging van 100 miljoen euro uit, opgehaald bij vier Nederlandse ondernemersfamilies. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Carrefour geeft meer details over transformatieplan

22/05/2018

Gezondheid en digitalisering zijn speerpunten in de plannen van Carrefour Belgium. Binnenkort kunnen klanten e-commerce bestellingen afhalen of terugbrengen in alle Express buurtwinkels. In de hypermarkten maakt non-food plaats voor bio en horeca.

Filet Pur: Snoep maar lekker verder!

18/05/2018

Hoe Colruyt zo goedkoop kan blijven, wat Albert Heijn bekokstooft in het versrayon, waarom Delhaize glutenvrij wordt en hoe vrolijk het er bij Aldi aan toe gaat? Dat verneemt u in het pittig gekruide weekoverzicht van RetailDetail Food.