Nieuw distributiecentrum voor Picnic in Diemen | RetailDetail

Nieuw distributiecentrum voor Picnic in Diemen

Nieuw distributiecentrum voor Picnic in Diemen
Foto: Shutterstock

Om verder te groeien in Noord- en Zuid-Holland opent online boodschappendienst Picnic een nieuw distributiecentrum in Diemen. Er zullen zo'n 300 mensen worden tewerkgesteld. 

 

Bedieningsgebied uitbreiden ten zuiden van Amsterdam 

Eind januari neemt de websupermarkt zijn intrek in een derde distributiecentrum: een pand in Diemen van meer dan 10.000 m², dat momenteel nog in verbouwing is. “Het distributiecentrum in Diemen zorgt ervoor dat we in steden ten zuiden van Amsterdam kunnen starten”, aldus medeoprichter Michiel Muller. Picnic wil de komende tijd inderdaad voornamelijk uitbreiden in Noord- en Zuid-Holland, te beginnen met de steden Haarlem, Hoofddorp, Bennebroek en Heemstede.

 

Binnen enkele jaren wil Picnic, dat eind 2015 werd gelanceerd, landelijke dekking hebben. Het voerde daartoe recent een kapitaalsverhoging van 100 miljoen euro uit, opgehaald bij vier Nederlandse ondernemersfamilies. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Jumbo maakt werk van vastgoed in België

23/03/2018

Dat Jumbo zijn oog heeft laten vallen op België is al lang geen geheim meer. Nu heeft de Nederlandse supermarktketen een vacature openstaan voor een persoon die kan helpen met de zoektocht naar gepaste locaties.

Filet Pur: Een défilé van goede bedoelingen

23/03/2018

Een week waarin foodretailers zich van hun àller-àllerbeste kant lieten zien. Stuk voor stuk. Echt waar. Enfin, op enkele uitzonderingen na. Kom alles te weten in het vrolijke overzicht van RetailDetail Food!

Spadel groeit dankzij Bulgaarse overname

23/03/2018

Drankenproducent Spadel is vorig jaar fors gegroeid, maar dat was vrijwel enkel te danken aan de overname van het Bulgaarse Devin. Wordt dat niet in rekening genomen, dan was er nog amper sprake van groei.

Veranderingen op til bij Whole Foods

23/03/2018

De overname van Whole Foods door Amazon begint stilaan een aantal veranderingen op te leveren bij de supermarktketen. Zo wil Amazon het Prime-systeem doortrekken naar de winkels. Ondertussen verdwijnen er ook heel wat leidinggevenden bij het bedrijf.

Carrefour toont allergenen in app

22/03/2018

Carrefour heeft een extra functie toegevoegd aan zijn app: gebruikers kunnen voortaan producten scannen om meer informatie te krijgen over allergenen, zodat ze beter kunnen inschatten of er mogelijk problemen mee zijn.

C&A rolt webshop uit in 11 nieuwe landen

22/03/2018

Kledingketen C&A heeft haar webshop uitgerold naar elf nieuwe landen. Daarmee wordt het aantal landen waarin de keten online actief is, in één klap meer dan verdubbeld.

Back to top