Nieuw managementteam voor Mars Belgium | RetailDetail

Nieuw managementteam voor Mars Belgium

Nieuw managementteam voor Mars Belgium

Mars Belgium heeft een nieuw managementteam, waarbij Steve Axe zijn positie als algemen directeur heeft overgedragen aan Pierre Camé en Kim Smet aan de slag gaat als verkoopsdirecteur.

Veel ervaring

Camé is afkomstig uit Zuid-Frankrijk en heeft gestudeerd aan de Business School ESC in Bordeaux. Vijftien jaar geleden ging hij aan de slag bij Mars Frankrijk, waar hij verschillende functies bekleedde. Daarna werd hij marketingdirecteur bij Mars Thailand, maar in 2009 ging hij al diezelfde functie vervullen bij Mars Petcare Frankrijk. Tot nu was hij algemeen directeur bij Mars Roemenië, nu gaat hij dus aan de slag in dezelfde functie bij Mars België.

 

Kim Smet was dan weer twaalf jaar actief bij Procter & Gamble, waar hij aan de slag ging na zijn studies aan de Universiteit van Leuven. Hij was onder andere European Gillette Trade Marketing and E-commerce Leader in Zwitserland, waar hij pan-Europese teams leidde.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".