Nieuw managementteam voor Mars Belgium | RetailDetail

Nieuw managementteam voor Mars Belgium

Nieuw managementteam voor Mars Belgium

Mars Belgium heeft een nieuw managementteam, waarbij Steve Axe zijn positie als algemen directeur heeft overgedragen aan Pierre Camé en Kim Smet aan de slag gaat als verkoopsdirecteur.

Veel ervaring

Camé is afkomstig uit Zuid-Frankrijk en heeft gestudeerd aan de Business School ESC in Bordeaux. Vijftien jaar geleden ging hij aan de slag bij Mars Frankrijk, waar hij verschillende functies bekleedde. Daarna werd hij marketingdirecteur bij Mars Thailand, maar in 2009 ging hij al diezelfde functie vervullen bij Mars Petcare Frankrijk. Tot nu was hij algemeen directeur bij Mars Roemenië, nu gaat hij dus aan de slag in dezelfde functie bij Mars België.

 

Kim Smet was dan weer twaalf jaar actief bij Procter & Gamble, waar hij aan de slag ging na zijn studies aan de Universiteit van Leuven. Hij was onder andere European Gillette Trade Marketing and E-commerce Leader in Zwitserland, waar hij pan-Europese teams leidde.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Carrefour genoodzaakt om honderden Dia-winkels te sluiten

22/05/2018

Carrefour vindt geen kopers voor honderden van zijn voormalige Dia-winkels in Frankrijk. Bijna 230 vestigingen zullen daardoor waarschijnlijk de deuren moeten sluiten. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Carrefour geeft meer details over transformatieplan

22/05/2018

Gezondheid en digitalisering zijn speerpunten in de plannen van Carrefour Belgium. Binnenkort kunnen klanten e-commerce bestellingen afhalen of terugbrengen in alle Express buurtwinkels. In de hypermarkten maakt non-food plaats voor bio en horeca.