Nieuwe Albert Heijn op komst in Zaventem | RetailDetail

Nieuwe Albert Heijn op komst in Zaventem

Nieuwe Albert Heijn op komst in Zaventem
Shutterstock

In Zaventem opent binnenkort een nieuwe vestiging van de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn. Het is opnieuw een winkel die wordt uitgebaat door Peeters-Govers, dat al vijf vestigingen onder zijn hoede heeft.

 

Tweede in rand rond Brussel

De supermarkt in Zaventem wordt de tweede Albert Heijn in de rand rond Brussel, nadat Peeters-Govers eerder al een vestiging opende in Wemmel. Voor de nieuwe winkel is het bedrijf op zoek naar vijftig nieuwe medewerkers.

 

Wanneer de winkel in Zaventem de deuren opent zal Peeters-Govers zes vestigingen van Albert Heijn uitbaten. Naast Wemmel baat Peeters-Govers immers ook supermarkten van Albert Heijn uit in Antwerpen, Oud-Turnhout en Gierle. De samenwerking tussen de twee partijen werd in de zomer van 2015 aangekondigd en houdt ook in dat alle acht vestigingen van Peeters-Govers onder de vlag van Albert Heijn verder gaan.

 

Voorlopig is het nog onduidelijk of Albert Heijn in de toekomst nog te vinden zal zijn in België. Die beslissing wordt pas in 2019 genomen en voorlopig focust Ahold Delhaize in België vooral op het uitbouwen van Delhaize.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Spar wil nu ook voet op Griekse bodem

19/03/2018

Spar International heeft zijn zinnen gezet op Griekenland als het volgende land om de voedingsmarkt te veroveren. Spar Hellas zal samenwerken met Asteras en Mesis om binnen de vier jaar meer dan 500 winkels op te zetten.

Dr. Oetker koopt de helft van Freixenet

19/03/2018

Henkell, de drankdivisie van Dr. Oetker, haalt net iets meer dan de helft van de aandelen binnen van cavamerk Freixenet. Na twee jaar onderhandelen is de deal eindelijk rond, al wordt de Duitse voedingsreus geen alleenheerser bij Freixenet.

Picnic bevestigt komst naar Duitsland

19/03/2018

Voor het weekend waren er geruchten opgedoken dat de Nederlandse online supermarkt Picnic testen uitvoerde in Duitsland. Dat nieuws is nu bevestigd door medeoprichter Michiel Muller.

Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Deze innovaties verschijnen bij Delhaize in de schappen

16/03/2018

Gemak, gezondheid en smaak: dat zijn de drie assen voor productontwikkeling bij Delhaize. De retailer presenteerde deze week een vijftigtal primeurs aan zijn winkelmanagers en zelfstandige uitbaters.

Back to top