Nieuwe Albert Heijn op komst in Zaventem

Nieuwe Albert Heijn op komst in Zaventem
Shutterstock

In Zaventem opent binnenkort een nieuwe vestiging van de Nederlandse supermarktketen Albert Heijn. Het is opnieuw een winkel die wordt uitgebaat door Peeters-Govers, dat al vijf vestigingen onder zijn hoede heeft.

 

Tweede in rand rond Brussel

De supermarkt in Zaventem wordt de tweede Albert Heijn in de rand rond Brussel, nadat Peeters-Govers eerder al een vestiging opende in Wemmel. Voor de nieuwe winkel is het bedrijf op zoek naar vijftig nieuwe medewerkers.

 

Wanneer de winkel in Zaventem de deuren opent zal Peeters-Govers zes vestigingen van Albert Heijn uitbaten. Naast Wemmel baat Peeters-Govers immers ook supermarkten van Albert Heijn uit in Antwerpen, Oud-Turnhout en Gierle. De samenwerking tussen de twee partijen werd in de zomer van 2015 aangekondigd en houdt ook in dat alle acht vestigingen van Peeters-Govers onder de vlag van Albert Heijn verder gaan.

 

Voorlopig is het nog onduidelijk of Albert Heijn in de toekomst nog te vinden zal zijn in België. Die beslissing wordt pas in 2019 genomen en voorlopig focust Ahold Delhaize in België vooral op het uitbouwen van Delhaize.