Nieuwe Colruyt Sint-Niklaas zet volop in op “vers”

Nieuwe Colruyt Sint-Niklaas zet volop in op “vers”

De Colruytvestiging in de Nijverheidsstraat in Sint-Niklaas ging een paar maanden dicht voor grondige aanpassingswerken aan de loskade en aan het warenhuis zelf. Maar morgen, woensdag, opent de vernieuwde zaak onder leiding van gerant Erik Boeykens de deuren.

Nadruk op vers

De gekoelde versmarkt is dubbel zo groot geworden als vroeger. Colruyt kan daardoor meer verse producten aanbieden en legt daarbij nu ook de nadruk op verse vis. Ook de beenhouwerijafdeling werd grondig vernieuwd en werkt voortaan met zelfbediening. Maar het vlees wordt wel ter plekke versneden en verpakt in handige porties. De aanwezige slagers staan nog altijd ter beschikking van de klanten voor specifieke informatie of voor speciale bestellingen. En voortaan pakt Colruyt in Sint-Niklaas ook alle dagen uit met vers brood.

Vooropening

Om het groeiende aantal klanten vlotter te kunnen bedienen, is het aantal kassa’s opgedreven van tien naar twaalf. Vanavond tussen 5 en 8 mogen de eerste gasten het resultaat al eens gaan bekijken tijdens een speciale “vooropening” op uitnodiging. Op 17 augustus is het dan de beurt aan het grote publiek.

De Colruytvestiging in de Nijverheidsstraat in Sint-Niklaas ging een paar maanden dicht voor grondige aanpassingswerken aan de loskade en aan het warenhuis zelf. Maar morgen, woensdag, opent de vernieuwde zaak onder leiding van gerant Erik Boeykens de deuren.

Nadruk op vers

De gekoelde versmarkt is dubbel zo groot geworden als vroeger. Colruyt kan daardoor meer verse producten aanbieden en legt daarbij nu ook de nadruk op verse vis. Ook de beenhouwerijafdeling werd grondig vernieuwd en werkt voortaan met zelfbediening. Maar het vlees wordt wel ter plekke versneden en verpakt in handige porties. De aanwezige slagers staan nog altijd ter beschikking van de klanten voor specifieke informatie of voor speciale bestellingen. En voortaan pakt Colruyt in Sint-Niklaas ook alle dagen uit met vers brood.

Vooropening

Om het groeiende aantal klanten vlotter te kunnen bedienen, is het aantal kassa’s opgedreven van tien naar twaalf. Vanavond tussen 5 en 8 mogen de eerste gasten het resultaat al eens gaan bekijken tijdens een speciale “vooropening” op uitnodiging. Op 17 augustus is het dan de beurt aan het grote publiek.

Tags: