Nieuwe Colruyt Sint-Niklaas zet volop in op “vers”

Nieuwe Colruyt Sint-Niklaas zet volop in op “vers”

De Colruytvestiging in de Nijverheidsstraat in Sint-Niklaas ging een paar maanden dicht voor grondige aanpassingswerken aan de loskade en aan het warenhuis zelf. Maar morgen, woensdag, opent de vernieuwde zaak onder leiding van gerant Erik Boeykens de deuren.

Nadruk op vers

De gekoelde versmarkt is dubbel zo groot geworden als vroeger. Colruyt kan daardoor meer verse producten aanbieden en legt daarbij nu ook de nadruk op verse vis. Ook de beenhouwerijafdeling werd grondig vernieuwd en werkt voortaan met zelfbediening. Maar het vlees wordt wel ter plekke versneden en verpakt in handige porties. De aanwezige slagers staan nog altijd ter beschikking van de klanten voor specifieke informatie of voor speciale bestellingen. En voortaan pakt Colruyt in Sint-Niklaas ook alle dagen uit met vers brood.

Vooropening

Om het groeiende aantal klanten vlotter te kunnen bedienen, is het aantal kassa’s opgedreven van tien naar twaalf. Vanavond tussen 5 en 8 mogen de eerste gasten het resultaat al eens gaan bekijken tijdens een speciale “vooropening” op uitnodiging. Op 17 augustus is het dan de beurt aan het grote publiek.

De Colruytvestiging in de Nijverheidsstraat in Sint-Niklaas ging een paar maanden dicht voor grondige aanpassingswerken aan de loskade en aan het warenhuis zelf. Maar morgen, woensdag, opent de vernieuwde zaak onder leiding van gerant Erik Boeykens de deuren.

Nadruk op vers

De gekoelde versmarkt is dubbel zo groot geworden als vroeger. Colruyt kan daardoor meer verse producten aanbieden en legt daarbij nu ook de nadruk op verse vis. Ook de beenhouwerijafdeling werd grondig vernieuwd en werkt voortaan met zelfbediening. Maar het vlees wordt wel ter plekke versneden en verpakt in handige porties. De aanwezige slagers staan nog altijd ter beschikking van de klanten voor specifieke informatie of voor speciale bestellingen. En voortaan pakt Colruyt in Sint-Niklaas ook alle dagen uit met vers brood.

Vooropening

Om het groeiende aantal klanten vlotter te kunnen bedienen, is het aantal kassa’s opgedreven van tien naar twaalf. Vanavond tussen 5 en 8 mogen de eerste gasten het resultaat al eens gaan bekijken tijdens een speciale “vooropening” op uitnodiging. Op 17 augustus is het dan de beurt aan het grote publiek.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Directeur HR verlaat Carrefour Belgium

25/09/2017

Kathleen Van Der Paelt, directeur HR bij Carrefour Belgium, heeft na zeven jaar besloten om het supermarktbedrijf te verlaten. Ze wordt opgevolgd door Sonia Frey, die de voorbije vijf jaar een gelijkaardige functie invulde bij De Lijn.

AD Delhaize Lochristi springt op de kar van cartoontassen

25/09/2017

De AD Delhaize in Lochristi is de eerste Belgische supermarkt die mee op de trein van een Nederlandse hype springt. Daar zijn draagtassen met cartoons die gepersonaliseerd zijn naargelang de locatie een echt verzamelitem geworden.

Filet Pur: Gratis is het nieuwe duur

22/09/2017

Wat een week! De ene na de andere retailer wordt onder curatele geplaatst, en een omgekeerde driehoek zet de foodsector op zijn kop. Klinkt mysterieus? Lees dan gauw het FMCG-overzicht van RetailDetail Food.

Spar Good Food verbindt retail met horeca

22/09/2017

Beleving is essentieel voor het succes van de buurtwinkel. Spar Lambrechts bedacht daarom het onderscheidende concept Spar Good Food, dat een bruggetje legt richting buitenhuisconsumptie.

RetailDetail Food #22 staat online

22/09/2017

In het nieuwe nummer van RetailDetail Food maken we een stand van zaken op met enkele franchiseformules. Waar zijn ze momenteel mee bezig, bij Spar Colruyt Group, Lambrechts, Delhaize, Carrefour en Alvo?  

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

22/09/2017

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Back to top