Nieuwe topman bij Coca-Cola Services Belux

Jan Hellerup

Thomas Oth wordt de nieuwe Country Director Belux wordt voor Coca-Cola Services. Hij volgt Ben Bijnens op, die een andere functie opneemt binnen het drankenconcern.

 

"Zorgzame leider"

De 37-jarige Thomas Oth was de voorbije twee jaar Country Director voor Denemarken en Finland. Voordien was hij onder meer Commercial & New Beverages Senior Manager bij Coca-Cola in België en Luxemburg.

 

“Mijn huidig team omschrijft me als een inspirerende, zorgzame leider, en dat ligt ook volledig in lijn met mijn visie. Mijn belangrijkste prioriteit wordt dan ook om goed voor mijn nieuwe team te zorgen, zodat ze gelukkig zijn en het beste geven van zichzelf en zo mee helpen aan de groei van ons bedrijf. Ik hoop dan ook elementen uit de positieve Scandinavische werkcultuur te vertalen naar onze werking in België en Luxemburg”, zegt Thomas Oth.

 

Oth is de opvolger van Ben Bijnens, die binnen Coca-Cola een nieuw avontuur aangaat. Na zeven jaar in verschillende functies binnen de Benelux, gaat hij aan de slag als VP Operations, General Manager Northern Europe. Bijnens zal onder meer verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de verschillende Country Directors in de regio en dus in nauw contact staan met Thomas Oth. In Nederland neemt Karlijn in ’t Veldt de rol van Bijnens’ als Country Director Coca-Cola Nederland over.