NMBS test pizza-automaat in Mechelen

NMBS test pizza-automaat in Mechelen

NMBS test pizza-automaat in Mechelen
Shutterstock

Na de kroket uit de muur maakt ook de pizza-automaat nu zijn intrede in ons land. De primeur is voor de NMBS, die in het station van Mechelen met een proefproject is gestart, in samenwerking met Let's Pizza.

Snelle hap

Een pizza in drie minuten uit de automaat: sinds een paar dagen kan het ook in België, meer bepaald in het station van Mechelen waar de NMBS een pizza-automaat heeft geplaatst in samenwerking met het bedrijf Let’s Pizza. De trend waaide over uit het Verenigd Koninkrijk en Italië, waar de nieuwe snelle hap al op veel bijval kon rekenen. 

 

De pizza-automaat bereidt in drie minuten een volledige pizza, geserveerd in een handige meeneemdoos. De klant heeft keuze uit vier verschillende soorten pizza’s en kan het hele bereid- en bakproces door een venstertje in de machine meevolgen. De automaat moet in de eerste plaats een extra service bieden aan de reizigers, zegt NMBS-woordvoerder Geert Dierckx: “Het biedt een snelle oplossing voor wie ‘s avonds laat nog honger heeft. De machine stockeert voldoende ingrediënten voor een honderdtal pizza’s per keer.”

 

Voorlopig gaat het om een proefproject, maar als de formule aanslaat, zullen in de toekomst nog meer Belgische stations uitgerust worden met een pizza-automaat.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Mayonaisemerk Hellmann’s opent eigen deli in Antwerpen

23/04/2018

Op de Antwerpse Grote Markt heeft Unilever voor haar sauzenmerk Hellmann’s een deli in New Yorkse stijl geopend. De broodjes- en burgerbar “Richard’s by Hellmann’s” is wel slechts een pop-up, die zes weken open blijft.

Nestlé is de vier vingers van KitKat kwijt

23/04/2018

De vier ‘vingers’ van de chocoladereep KitKat zijn niet typisch genoeg om Nestlé het alleenrecht ervoor toe te kennen. Het Europees Gerechtshof beslecht zo een lange juridische strijd tussen KitKat en Leo.

Picnic bouwt distributiecentrum vlakbij België

23/04/2018

Vorige week nog maakte Picnic bekend zijn service uit te breiden naar twee nieuwe Noord-Brabantse steden; vandaag kondigt de online supermarkt de bouw van een distributiecentrum in Eindhoven aan. Het magazijn moet in mei al operationeel zijn.

Colruyt zet volop in op ‘vleesloos vlees’

20/04/2018

Vleesvervangers zijn hot, en dat heeft ook Colruyt begrepen. De Belgische retailer gaat samen met het Ierse voedingsbedrijf Kerry plantaardige vleesvervangers maken, een jaar nadat het al 'soja-kippenvleesproducent' Ojah overnam.

Filet Pur: Hete standjes in het versrayon

20/04/2018

De meteorologische experts van RetailDetail Food voorspellen nu al: het wordt een gloeiend hete zomer voor de FMCG-branche. Waarom? Dat onthult ons ongezouten en flink gepeperde weekoverzicht.

EU stemt wet voor betere biolabels

20/04/2018

Het Europees Parlement heeft een wet aangenomen om de biosector strenger, maar eerlijker en duidelijker te reglementeren. Met onder meer een biolabel en importregels wil Europa vooral bioproductie van eigen bodem een duwtje in de rug geven.