NMBS test pizza-automaat in Mechelen

NMBS test pizza-automaat in Mechelen

NMBS test pizza-automaat in Mechelen
Shutterstock

Na de kroket uit de muur maakt ook de pizza-automaat nu zijn intrede in ons land. De primeur is voor de NMBS, die in het station van Mechelen met een proefproject is gestart, in samenwerking met Let's Pizza.

Snelle hap

Een pizza in drie minuten uit de automaat: sinds een paar dagen kan het ook in België, meer bepaald in het station van Mechelen waar de NMBS een pizza-automaat heeft geplaatst in samenwerking met het bedrijf Let’s Pizza. De trend waaide over uit het Verenigd Koninkrijk en Italië, waar de nieuwe snelle hap al op veel bijval kon rekenen. 

 

De pizza-automaat bereidt in drie minuten een volledige pizza, geserveerd in een handige meeneemdoos. De klant heeft keuze uit vier verschillende soorten pizza’s en kan het hele bereid- en bakproces door een venstertje in de machine meevolgen. De automaat moet in de eerste plaats een extra service bieden aan de reizigers, zegt NMBS-woordvoerder Geert Dierckx: “Het biedt een snelle oplossing voor wie ‘s avonds laat nog honger heeft. De machine stockeert voldoende ingrediënten voor een honderdtal pizza’s per keer.”

 

Voorlopig gaat het om een proefproject, maar als de formule aanslaat, zullen in de toekomst nog meer Belgische stations uitgerust worden met een pizza-automaat.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Panos vervangt klantenkaart door app

21/06/2018

Na bijna een kwarteeuw heeft broodjesketen Panos zijn klantenprogramma gedigitaliseerd: exit plastic kaart, welkom app. “Op korte termijn mikken we erop om via het kanaal 150.000 klanten te bereiken en te leren kennen”, klinkt het.

Kellogg’s aangeklaagd wegens misleidende verpakking

21/06/2018

Test-Aankoop heeft bij de FOD Economie een klacht ingediend tegen Kellogg’s, omdat volgens de consumentenorganisatie de informatie op de verpakking van de Special K-graanreep met rode vruchten misleidend is.

Dure voeding duwt consument over de grens

20/06/2018

Terwijl de export van Belgische voedingsproducten boomt, daalt de consumptie op de binnenlandse markt omdat de prijzen stijgen. Een onrustwekkende trend, zegt de industrie: het beleid moet ingrijpen.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Albert Frère lust wel een Vanreusel frikandel

20/06/2018

Ergon, een investeringsfonds van de holding GBL, neemt een participatie in Beltaste, het bedrijf achter frikandellenfabrikant Vanreusel. Dat was al een tijd op zoek naar een financiële partner.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.