Obligatiehouders Delhaize Group: één vergadering uitgesteld

Obligatiehouders Delhaize Group: één vergadering uitgesteld

De geplande fusie van Delhaize Group met Ahold heeft ook gevolgen voor de obligatiehouders. Zij werden daarom opgeroepen om enkele wijzigingen goed te keuren.

Nieuwe poging op 5 februari

Op 11 januari 2016 werden de houders van twee obligatieleningen van Delhaize Groep uitgenodigd voor twee algemene vergaderingen om wijzigingen en aanpassingen goed te keuren, die voortvloeien uit de geplande fusie met Koninklijke Ahold N.V. Ze moeten namelijk instemmen met het feit dat de lening zal blijven doorlopen, ondanks het feit dat Delhaize in zijn huidige vorm verdwijnt nadat het opgaat in het nieuwe Ahold Delhaize.

 

Voor de obligaties uitgegeven tegen een rentevoet van 3,125% die vervallen op 20 februari 2020 werden de voorgestelde resoluties goedgekeurd met een meerderheid van 95,71%. Voor de obligaties tegen een rentevoet van 4,25% die vervallen op 19 oktober 2018, werd het quorum echter niet bereikt. Daarom wordt deze vergadering uitgesteld tot 5 februari 2016 om 14u met dezelfde agendapunten en voorgestelde resoluties, zoals beschreven in de oproeping voor de initiële obligatiehoudersvergadering.

Tags: