OKay biedt maaltijdboxen zonder abonnement aan

Foto: Colruyt Group

Bij de supermarkten van OKay zijn voortaan maaltijdboxen van Foodbag te vinden. De boxen bevatten alle ingrediënten voor een tweepersoonsmaaltijd en willen zo een alternatief bieden voor de abonnementsformules.

 

Geen afhaalmomenten of levertijden

"We merken dat het vaste weekmenu steeds minder vanzelfsprekend wordt. Wie last minute inspiratie zoekt voor een makkelijke, lekkere en voedzame maaltijd, heeft weinig aan de bestaande maaltijdpakketten", legt marketingmanager Michon van Doorn uit. "Onze One Meal Box neem je gewoon mee met je andere boodschappen, zonder rekening te hoeven houden met afhaalmomenten of levertijden."

 

Foodbag werkt vanuit een kookatelier in Gent en gebruikt bij voorkeur vaste, lokale producenten. "De waarden van Foodbag sluiten naadloos aan bij de onze. Ook wij bouwen bij voorkeur duurzame partnerships uit met lokale leveranciers", aldus nog Van Doorn.

 

De One Meal Box is vanaf 8 mei verkrijgbaar in 38 winkels van OKay en kost 14,95 euro voor een tweepersoonsmaaltijd. De boxen zullen elke week in drie varianten – vlees, vis en vegetarisch – worden aangeboden, met recepten die binnen het halfuur klaar te maken vallen. In de loop van de volgende maanden zal de maaltijdbox ook in de andere OKay-winkels beschikbaar komen.