Onbemande Albert Heijn-kantoorwinkeltjes ook naar België

Albert Heijn

Het voornemen van Albert Heijn en Selecta om samen onbemande winkeltjes te openen in kantoren krijgt concreet vorm. Binnenkort openen de eerste to go’s in Nederlandse locaties. Bovendien komt het concept meteen naar België.

 

Flexibiliteit

Eind vorig jaar maakten de supermarktketen en Selecta bekend dat ze in Nederland onbemande ‘Albert Heijn to go’-winkeltjes zouden openen. Die aankondiging leidde tot heel wat interesse en aanvragen van bedrijven, meldt de retailer in een persbericht. Het nieuwe concept zal de komende weken dan ook meteen uitgerold worden in een twintigtal Nederlandse kantoorlocaties, waaronder RWE in Eemshaven en Crocs in Hoofddorp.

 

Ook in België komt er meteen een AH to go, waar het kantoor van Selecta de primeur krijgt. Albert Heijn en Selecta willen dit jaar op minimaal 100 kantoorlocaties een onbemande to go openen, waarvan ongeveer een kwart in ons land.

 

Met de onbemande miniwinkeltjes spelen Albert Heijn en Selecta handig in op de toenemende vraag naar flexibiliteit van organisaties in het aanbieden van eten en drinken voor hun medewerkers. Het concept is in die zin ook erg interessant voor bijvoorbeeld hotels, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.