Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen | RetailDetail

Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen

Online boerenmarkt eFarmz nu ook in Vlaanderen

De Waalse online boerenmarkt eFarmz gaat ook van start in Vlaanderen, nadat ze al in 2013 werd gelanceerd ten zuiden van de taalgrens. Het bedrijf levert biologische voeding van Belgische bodem.

Levering door Bubble Post

Het magazijn van eFarmz bevindt zich in Anderlecht, maar er zijn nu ook afhaalpunten in onder andere Gent en Antwerpen. Binnenkort wordt ook Leuven toegevoegd en komt er een afhaalpunt in West-Vlaanderen.

 

Consumenten die vaak aankopen bij de online markt kunnen bovendien kiezen voor een abonnement, waardoor ze de voorbereidingskost van 2,50 euro uitspraken. Ook zonder abonnement kan er besteld worden. Bestellingen moeten voor maandagmiddag geplaatst worden en worden woensdag of donderdag aan huis geleverd.

 

Klanten die bestellen bij eFarmz bestellen rechtstreeks bij de boer. De leveringen bij de klant worden verzocht door Bubble Post, een Gents transportbedrijf dat gebruik maakt van fietsen en elektrische wagens. In Vlaanderen werkt eFarmz onder andere samen met Hof ten Dreve in Diksmuide, De Heerlijkheid van Bart Syryn uit Vladslo, Le Monde des Mille Couleurs in Dikkebus en De Groentelaar uit Gooik.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alken-Maes verkoopt meer bier

20/07/2018

Brouwerij Alken-Maes, een onderdeel van de groep Heineken, heeft in 2017 meer bier verkocht maar wel minder winst gemaakt als gevolg van harde concurrentie in het binnenland en lagere marges voor de export.

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Eerste Belgische stadswinkel voor The Belgian Chocolate House

19/07/2018

Voor het eerst opent The Belgian Chocolate House (de grootste chocoladeretailer ter wereld met liefst 1000 ton per jaar) een boetiek in een Belgische winkelstraat. Klanten kunnen er ook ter plaatse consumeren.

Carrefour lanceert personal shopper en levering binnen 1,5 uur

19/07/2018

Supermarktketen Carrefour schakelt een tandje bij in service: een personal shopper kiest je producten uit, een bakfiets levert die binnen anderhalf uur thuis. "Retailers moeten het verschil maken in service, en dit is nog maar het begin", vertelt RetailDetail-stichter Jorg Snoeck.

Minister Peeters toch akkoord met brugpensioenplan Carrefour

18/07/2018

Zoals verwacht heeft economieminister Kris Peeters het herstructureringsplan van Carrefour goedgekeurd, inclusief de 'brugpensioen'-regeling. De minister zei dat hij zekerheid voor werknemers verkoos boven het bestrijden van "een verkeerd signaal".