Ook Bakkerij Paul opent in Rive Gauche

Ook Bakkerij Paul opent in Rive Gauche

De Franse bakkerijketen Bakkerij Paul opent op 9 maart een nieuwe vestiging in het winkelcentrum Rive Gauche in Charleroi. Het zet zo zijn expansie in België verder en zit momenteel al aan een twintigtal vestigingen in België.

66 zitplaatsen

De vestiging in Rive Gauche heeft een oppervlakte van 209 m² en telt 66 zitplaatsen. Het zal bij de grote opening van het winkelcentrum op 9 maart meteen beschikbaar zijn voor de bezoekers. "Rive Gauche was een logische keuze voor een eerste vestiging in het hartje van de stad. Door de perfecte ligging en het interessante aanbod van het nieuwe shoppingcenter kon Bakkerij Paul hier niet ontbreken”, aldus Stef Meulemans, CEO van Topbrands, dat vrijwel alle filialen van Bakkerij Paul in België uitbaat.

 

Het winkelcentrum Rive Gauche opent volgende week zijn deuren en gaat 88 winkels aanbieden op een oppervlakte van 40.000 m². Het stadsbestuur hoopt dat het winkelcentrum, waar twee jaar aan werd gewerkt, het stadscentrum nieuw leven in zal blazen. Naast Bakkerij Paul zullen nog enkele andere grote namen, zoals Veritas, Hunkemöller, Pearle, C&A, Primark en Zara hun opwachting maken.

 

Bakkerij Paul heeft al één vestiging in Charleroi, gelegen op Brussels South Charleroi Airport, maar die wordt uitgebaat door de Franse groep Elior.