Panos opent 100e 'City' in Namen

De Panos City in Namen

Morgenochtend wordt in Namen de honderdste stadswinkel van broodjesketen Panos geopend. Het is amper de vijfde vestiging in Wallonië, maar de keten wil volop inzetten op het zuidelijke landsgedeelte.

 

Inzetten op Waalse groei

De Naamse Panos City kreeg een onderkomen in een historisch pand in de Rue de Fer, een belangrijke winkelstraat vlakbij het station van Namen. De winkel zal worden uitgebaat door twee traiteurs, Patrick De Craecker en Emmanuel Pierrard. Daarnaast is er werkgelegenheid voor drie personeelsleden. De meeste Panos City-winkels worden uitgebaat door franchisenemers: zo kan de keten sneller uitbreiden.

 

Met deze winkelopening komt het City-concept van Panos al aan honderd winkels in stads- en winkelcentra. Voor Wallonië is het amper de vijfde (na Bergen, Louvain-la-Neuve, Messancy en Moeskroen), maar als het aan de broodjesketen ligt komt daar snel verandering in. “We willen de volgende jaren sterk inzetten op meer verkooppunten in Wallonië”, zegt algemeen directeur Karl Selleslags daarover in een persbericht.