Passendale. Proef de traditie van bij ons.

Passendale. Proef de traditie van bij ons.

(publireportage) Passendale, een Belgische kaas, traditioneel bereid volgens een origineel recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. 

Nieuwe verpakkingen

De Passendale kazen onderscheiden zich van andere harde en halfharde kazen dankzij hun witte eetbare korst, de smeuïge en fijne textuur en de typische fijne gaatjesstructuur.
 

De nieuwe Passendale verpakkingen zetten de unieke en authentieke eigenschappen zoals de ronde vorm, de kleine gaatjes, de witte korst en de smeuïge textuur van het merk Passendale in de kijker. Ook het lokaal vakmanschap, de natuurlijkheid en het boterham moment worden mooi in de verf gezet.
 

Tenslotte hebben we een divers assortiment van Passendale kazen: de Classic, een zacht en smeuïg recept; de Fruitig die rijker smaakt; de Caractère met een karaktervolle smaak en tot slot de Lightesse met een lager vetgehalte. Naast sneetjes op de boterham is Passendale ook beschikbaar in blok, heerlijk voor bij het aperitief.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold en Delhaize nu ook in de Verenigde Staten één

08/12/2017

De eenmaking van Ahold en Delhaize gaat verder: in januari worden ook Ahold USA en Delhaize America samengevoegd. Tot nu toe waren de afdelingen nog apart actief.

Machtsstrijd binnen familie Aldi Nord eindelijk ten einde

08/12/2017

De jarenlange machtsstrijd bij Aldi Nord, het deel van Aldi waarvan ook in België en Nederland winkels te vinden zijn, is ten einde gekomen na een uitspraak van de rechtbank. De invloed van de oprichtersfamilie wordt hierdoor beperkt.

Vakbonden Carrefour leven in angst voor transformatieplan

08/12/2017

Bij supermarktbedrijf Carrefour hebben ze de komende maanden en jaren heel wat werk voor de boeg om een herstructurering tot een goed einde te brengen. De vakbonden kijken ondertussen met een bang hart naar de toekomst.

Filet Pur: Een lege doos, vol gebakken lucht

08/12/2017

Dat de supermarkt niet meer is dan een vuilnisbak voor mislukkelingen, dat leerden we deze week, onder andere. De Sint bracht wel meer opwindend fmcg-nieuws, zoals blijkt uit dit vakkundig afgekruide nieuwsoverzicht van RetailDetail Food.

Vijf supermarkttrends voor 2018

08/12/2017

De internationale supermarktonderzoeksorganisatie IGD identificeert de vijf trends die de foodretailmarkt zullen bepalen in de komende twaalf maanden.

Bree krijgt Belgische primeur van Jumbo

07/12/2017

Supermarktketen Jumbo heeft zijn eerste Belgische vestiging beet: de retailer zal een pand betrekken in een nieuw retailpark in het Limburgse Bree, verneemt RetailDetail. De opening is wel nog niet voor morgen.

Back to top