Nieuwe flagship van Pizza Hut in Kortrijk | RetailDetail

Pizza Hut test nieuw concept in Kortrijk

Pizza Hut test nieuw concept in Kortrijk

Pizza Hut heeft een nieuwe vestiging geopend bij Expo Kortrijk. Het voormalige restaurant aan de Grote Markt sloot enkele weken geleden al de deuren, maar wordt nu vervangen door een nieuw concept.

Nieuwe dingen uitproberen

Top Brands, dat de franchiserechten voor Pizza Hut in handen heeft in België, besloot om te verhuizen omdat het nieuwe pand een betere ligging en een modernere infrastructuur heeft ten opzichte van de oude locatie. “Maar ook omdat de nieuwe locatie in Kortrijk ons de kans bood om een aantal nieuwe dingen uit te proberen” aldus marketingdirecteur Chantal Hanot.

 

“Zo zal er in het nieuwe restaurant te Kortrijk gewerkt worden met een open keuken, wat zeer nieuw is voor Pizza Hut. We zijn ervan overtuigd dat het een meerwaarde is voor de klant om onze medewerkers aan het werk te zien bij het bereiden van onze pizza’s. Pizza’s bakken is uiteindelijk een ambacht als geen ander en dat willen we met ons merk - dat vandaag reeds 60 jaar bestaat - meer dan ooit uitstralen.”

 

Het nieuwe restaurant heeft een oppervlakte van 500 m² en telt 160 zitplaatsen. Het interieur werd ook op een nieuwe manier ingevuld en er is voortaan dus een open keuken te vinden. Volgens Top Brands is het nieuwe restaurant het prototype voor hoe Pizza Hut er in de toekomst zal uitzien: het concept zal naar alle restaurants in België worden uitgerold.

Fotogalerij

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Listeriabesmetting brengt Greenyard in problemen

16/07/2018

Groentenproducent Greenyard ligt onder vuur na een listeriabesmetting in zijn Hongaarse fabriek. Het bedrijf zegt alle nodige maatregelen te nemen, maar de beurskoers keldert.

Eerste OKay met Collect&Go-afhaalpunt opent in Heusden

16/07/2018

OKay, de buurtsupermarkt van Colruyt Group, opent een eerste vestiging met Collect&Go-afhaalpunt in Heusden. De nieuwe vestiging test de afhaalservice, die bij succes ook naar andere OKay-winkels wordt uitgerold.

Carrefour doet inspanning voor werknemers met brugpensioen

16/07/2018

In het kader van haar transformatieplan voorziet Carrefour Belgium een bijkomende premie tot 500 euro voor werknemers die in het SWT-stelsel stappen, als ze een opleiding volgen voor een knelpuntberoep.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.