Pizza Hut test nieuw concept in Kortrijk

Pizza Hut test nieuw concept in Kortrijk

Pizza Hut heeft een nieuwe vestiging geopend bij Expo Kortrijk. Het voormalige restaurant aan de Grote Markt sloot enkele weken geleden al de deuren, maar wordt nu vervangen door een nieuw concept.

Nieuwe dingen uitproberen

Top Brands, dat de franchiserechten voor Pizza Hut in handen heeft in België, besloot om te verhuizen omdat het nieuwe pand een betere ligging en een modernere infrastructuur heeft ten opzichte van de oude locatie. “Maar ook omdat de nieuwe locatie in Kortrijk ons de kans bood om een aantal nieuwe dingen uit te proberen” aldus marketingdirecteur Chantal Hanot.

 

“Zo zal er in het nieuwe restaurant te Kortrijk gewerkt worden met een open keuken, wat zeer nieuw is voor Pizza Hut. We zijn ervan overtuigd dat het een meerwaarde is voor de klant om onze medewerkers aan het werk te zien bij het bereiden van onze pizza’s. Pizza’s bakken is uiteindelijk een ambacht als geen ander en dat willen we met ons merk - dat vandaag reeds 60 jaar bestaat - meer dan ooit uitstralen.”

 

Het nieuwe restaurant heeft een oppervlakte van 500 m² en telt 160 zitplaatsen. Het interieur werd ook op een nieuwe manier ingevuld en er is voortaan dus een open keuken te vinden. Volgens Top Brands is het nieuwe restaurant het prototype voor hoe Pizza Hut er in de toekomst zal uitzien: het concept zal naar alle restaurants in België worden uitgerold.