Nieuwe flagship van Pizza Hut in Kortrijk | RetailDetail

Pizza Hut test nieuw concept in Kortrijk

Pizza Hut test nieuw concept in Kortrijk

Pizza Hut heeft een nieuwe vestiging geopend bij Expo Kortrijk. Het voormalige restaurant aan de Grote Markt sloot enkele weken geleden al de deuren, maar wordt nu vervangen door een nieuw concept.

Nieuwe dingen uitproberen

Top Brands, dat de franchiserechten voor Pizza Hut in handen heeft in België, besloot om te verhuizen omdat het nieuwe pand een betere ligging en een modernere infrastructuur heeft ten opzichte van de oude locatie. “Maar ook omdat de nieuwe locatie in Kortrijk ons de kans bood om een aantal nieuwe dingen uit te proberen” aldus marketingdirecteur Chantal Hanot.

 

“Zo zal er in het nieuwe restaurant te Kortrijk gewerkt worden met een open keuken, wat zeer nieuw is voor Pizza Hut. We zijn ervan overtuigd dat het een meerwaarde is voor de klant om onze medewerkers aan het werk te zien bij het bereiden van onze pizza’s. Pizza’s bakken is uiteindelijk een ambacht als geen ander en dat willen we met ons merk - dat vandaag reeds 60 jaar bestaat - meer dan ooit uitstralen.”

 

Het nieuwe restaurant heeft een oppervlakte van 500 m² en telt 160 zitplaatsen. Het interieur werd ook op een nieuwe manier ingevuld en er is voortaan dus een open keuken te vinden. Volgens Top Brands is het nieuwe restaurant het prototype voor hoe Pizza Hut er in de toekomst zal uitzien: het concept zal naar alle restaurants in België worden uitgerold.

Fotogalerij

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Online supermarkt Picnic naar Duitsland?

16/03/2018

Het lijkt erop dat de Nederlandse websupermarkt Picnic nu ook in het Duitse Noordrijn-Westfalen de markt verkent. Het bedrijf, dat mogelijk kansen ziet in de voorlopig weinig bevochten Duitse regio, wil nog niet reageren op de geruchten.

Filet Pur: Een zwart gat van ongeziene proporties

16/03/2018

Ondanks hun streven naar almaar goedkoper vlees zijn onze supermarkten door de band schandalig duur, leerden we afgelopen week. Zit daar enige logica achter? Lees het onthullende weekoverzicht van RetailDetail Food!

Deze innovaties verschijnen bij Delhaize in de schappen

16/03/2018

Gemak, gezondheid en smaak: dat zijn de drie assen voor productontwikkeling bij Delhaize. De retailer presenteerde deze week een vijftigtal primeurs aan zijn winkelmanagers en zelfstandige uitbaters.

Wim Ballieu (Balls & Glory) voorspelt einde vleesconsumptie

16/03/2018

Wim Ballieu, de oprichter van gehaktballenketen Balls & Glory, verwacht dat we binnen 20 jaar geen vlees meer zullen eten. Hij zegt dat in de nasleep van de voorbije schandalen rond de vleesproductie.

Délifrance vervoegt het portfolio van FFC

15/03/2018

De voorbereidingen voor de overname van Délifrance Benelux door het Nederlandse Franchise Friendly Concepts zijn in volle gang. Vanaf 1 april neemt de franchiseorganisatie de masterfranchise van de Franse broodjesketen in de Benelux in beheer.

IKEA ontwikkelt nu ook een echte 'bug burger'

15/03/2018

SPACE10, het innovatielab van meubelgigant Ikea, komt voor de dag met een gezond alternatief voor de de klassieke hamburger. Het vlees wordt vervangen door rode biet en meelworm. Ook een 'dogless hotdog' zit in de pijplijn.

Back to top