Plus in Venray krijgt pop-uprestaurant

Plus in Venray krijgt pop-uprestaurant

Het filiaal van supermarktketen Plus in Venray, dat wordt uitgebaat door Judith en Guido van Dijck, opent in juni een pop-uprestaurant in de winkel. Het restaurant zal vier dagen geopend zijn en dan kunnen klanten er een hapje eten.

 

Tv-opnames

De pop-up gaat van start op dinsdag 7 juni en zal ook geopend zijn op woensdag 15 juni, dinsdag 21 juni en dinsdag 28 juni. Op die dagen zullen klanten er gerechten kunnen eten van chef-kok Jan Cremers van restaurant Hoeve De Boogaard.

 

Er worden bovendien opnames gemaakt voor een tv-programma, dat later te zien zal zijn op Peel en Maas TV. Eerder was er ook al een tv-pilot opgenomen in de winkel, maar het zal nu voor het eerst zijn dat de klanten ook effectief kunnen eten in de winkel.

 

Het concept rond de pop-up werd ontwikkeld door Ambaum BrandMakers, dat eerder al ervaring opdeed met het openen van kleine restaurants in supermarken in New York. Daar lag steevast de nadruk op gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Filet Pur: Het kan altijd nog erger

20/10/2017

Het is geen feestje hoor, werken in FMCG. Slechts enkelen komen er vrolijk mee weg, de meerderheid lijdt in stilte. Zoals nogmaals blijkt uit het ironische weekoverzicht van RetailDetail Food, dat vandaag vol nuttig advies staat.

RetailDetail Food #24 staat online

20/10/2017

Zijn winkels in drukke stadscentra steeds moeilijker bereikbaar? Voelen ze het aan de omzet, nemen ze maatregelen? Het nieuwe nummer van de gepersonaliseerde RetailDetail Food krant gaat er dieper op in.

Vleesvervangers bezig aan sterke opmars

20/10/2017

De verkoop van vleesvervangers is de voorbij drie jaar met maar liefst 40% gestegen. Ondertussen koopt een kwart van de Belgische huishoudens wel eens een vleesvervanger en is het aanbod sterk gegroeid.

Metro kent kleine groei in 2016/2017

20/10/2017

Uit de voorlopige cijfers van het Duitse Metro blijkt dat het bedrijf in het boekjaar 2016/2017 met 1,6% is gegroeid. Ook op vergelijkbare basis was er nog net sprake van groei. Metro spreekt van een succesvol jaar.

Emté blijft wegen op resultaten Sligro Food Group

19/10/2017

Bij de bekendmaking van de resultaten voor het derde kwartaal heeft Sligro Food Group laten verstaan dat het nog steeds op zoek is naar een oplossing voor Emté. Ondertussen blijft de omzet van die bedrijfstak dalen.

Unilever verkoopt minder ijsjes in magere zomer

19/10/2017

De voorbije zomer was er maar weinig sprake van stralend weer en dat heeft ook zijn effect gehad op de ijsverkoop van Unilever. Dat onderdeel van het Brits-Nederlandse bedrijf zag zijn omzet met 6,7% dalen.

Back to top