Plus in Venray krijgt pop-uprestaurant | RetailDetail

Plus in Venray krijgt pop-uprestaurant

Plus in Venray krijgt pop-uprestaurant

Het filiaal van supermarktketen Plus in Venray, dat wordt uitgebaat door Judith en Guido van Dijck, opent in juni een pop-uprestaurant in de winkel. Het restaurant zal vier dagen geopend zijn en dan kunnen klanten er een hapje eten.

 

Tv-opnames

De pop-up gaat van start op dinsdag 7 juni en zal ook geopend zijn op woensdag 15 juni, dinsdag 21 juni en dinsdag 28 juni. Op die dagen zullen klanten er gerechten kunnen eten van chef-kok Jan Cremers van restaurant Hoeve De Boogaard.

 

Er worden bovendien opnames gemaakt voor een tv-programma, dat later te zien zal zijn op Peel en Maas TV. Eerder was er ook al een tv-pilot opgenomen in de winkel, maar het zal nu voor het eerst zijn dat de klanten ook effectief kunnen eten in de winkel.

 

Het concept rond de pop-up werd ontwikkeld door Ambaum BrandMakers, dat eerder al ervaring opdeed met het openen van kleine restaurants in supermarken in New York. Daar lag steevast de nadruk op gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Franprix levert de boodschappen tot in de koelkast

25/05/2018

De Franse supermarktketen Franprix test de thuislevering van boodschappen wanneer niemand thuis is: de bezorger komt zelf binnen in huis. In de toekomst wil het de boodschappen zelfs voor klanten in de koelkast opruimen.

Filet Pur: De duurste supermarkt van West-Europa

25/05/2018

Waarom Carrefour het nieuws beheerste, Colruyt failliet gaat, multinationals moeten leren rekenen en de voedingsindustrie 3.0 voor de deur staat? Dat verneemt u in het slechts min of meer GDPR-conforme weekoverzicht van RetailDetail Food!

Waarom grote FMCG-fabrikanten meer geld vrijmaken voor innovatie

25/05/2018

Zowel Nestlé als Kraft Heinz maakten zopas nieuwe investeringen bekend in onderzoek en ontwikkeling. De grote merkfabrikanten voelen de hete adem van innovatieve startups in de nek en willen sneller schakelen.

“Minder verschillende tarieven voor statiegeld nodig”

24/05/2018

De tarieven voor statiegeld op leeggoed moeten eenvoudiger, bepleit het Vlaams Innovatieplatform voor de Logistiek. Het VIL roept op om het aantal statiegeldtarieven voor glazen flessen te herleiden tot drie tarieven voor losse flessen en drie tarieven voor bakken.

Multinationals gezakt voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.