Plus in Venray krijgt pop-uprestaurant | RetailDetail

Plus in Venray krijgt pop-uprestaurant

Plus in Venray krijgt pop-uprestaurant

Het filiaal van supermarktketen Plus in Venray, dat wordt uitgebaat door Judith en Guido van Dijck, opent in juni een pop-uprestaurant in de winkel. Het restaurant zal vier dagen geopend zijn en dan kunnen klanten er een hapje eten.

 

Tv-opnames

De pop-up gaat van start op dinsdag 7 juni en zal ook geopend zijn op woensdag 15 juni, dinsdag 21 juni en dinsdag 28 juni. Op die dagen zullen klanten er gerechten kunnen eten van chef-kok Jan Cremers van restaurant Hoeve De Boogaard.

 

Er worden bovendien opnames gemaakt voor een tv-programma, dat later te zien zal zijn op Peel en Maas TV. Eerder was er ook al een tv-pilot opgenomen in de winkel, maar het zal nu voor het eerst zijn dat de klanten ook effectief kunnen eten in de winkel.

 

Het concept rond de pop-up werd ontwikkeld door Ambaum BrandMakers, dat eerder al ervaring opdeed met het openen van kleine restaurants in supermarken in New York. Daar lag steevast de nadruk op gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Spar test dit voorjaar contactloos en kassaloos betalen

22/02/2018

Retail Partners Colruyt Group – de zelfstandigentak van Colruyt Group – werkt voor Spar aan een app waarmee klanten hun eigen boodschappen kunnen scannen en afrekenen via hun smartphone.

Duvel Moortgat de Italiaanse toer op

22/02/2018

Duvel Moortgat heeft zijn minderheidsbelang in de Italiaanse brouwerij Birrificio del Ducato opgetrokken tot 70%. De Belgische brouwerij, ook bekend van Vedett, zit al sinds 2016 in het kapitaal van de brouwerij uit Soragna bij Parma.

Colruyt haalt producten Nestlé uit de rekken

21/02/2018

Colruyt heeft minstens 18 producten van Nestlé uit de winkelrekken gehaald. Beide partijen zijn immers niet tot een akkoord gekomen over de prijzen en dus worden de producten tijdelijk niet meer verkocht bij Colruyt.

Supermarkten rekenen af met Europees voorstel voor boerenwelzijn

20/02/2018

Het zint sommige supermarkten niet dat de Europese Commissie boeren hogere prijzen wil geven bij onderhandelingen. Distributeurs uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk waarschuwen voor prijsstijgingen voor de consument.

Deze foodinnovaties gaan het maken

20/02/2018

Vernieuwing in voeding is de kern van de wedstrijd Gouden Tavola. Vallen dit jaar in de prijzen: Belberry Preserves, BelOrta, Kaasboerderij ‘t Groendal en J.L. Lambert. Hun producten komen morgen op het bord of in het glas van de consument.

Belgische noedelshops Umamido trekken naar buurlanden

20/02/2018

De Belgische keten van noedelrestaurants Umamido trekt volgend jaar naar het buitenland en opent ook nieuwe vestigingen in ons land. Umamido serveert ramen, een Japans geïnspireerde noedelsoep. 

Back to top