Plus in Venray krijgt pop-uprestaurant

Plus in Venray krijgt pop-uprestaurant

Het filiaal van supermarktketen Plus in Venray, dat wordt uitgebaat door Judith en Guido van Dijck, opent in juni een pop-uprestaurant in de winkel. Het restaurant zal vier dagen geopend zijn en dan kunnen klanten er een hapje eten.

 

Tv-opnames

De pop-up gaat van start op dinsdag 7 juni en zal ook geopend zijn op woensdag 15 juni, dinsdag 21 juni en dinsdag 28 juni. Op die dagen zullen klanten er gerechten kunnen eten van chef-kok Jan Cremers van restaurant Hoeve De Boogaard.

 

Er worden bovendien opnames gemaakt voor een tv-programma, dat later te zien zal zijn op Peel en Maas TV. Eerder was er ook al een tv-pilot opgenomen in de winkel, maar het zal nu voor het eerst zijn dat de klanten ook effectief kunnen eten in de winkel.

 

Het concept rond de pop-up werd ontwikkeld door Ambaum BrandMakers, dat eerder al ervaring opdeed met het openen van kleine restaurants in supermarken in New York. Daar lag steevast de nadruk op gezonde voeding en een gezonde leefstijl.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dr. Oetker stort zich op Belgische industriële bakkerij

11/12/2017

De Duitse Oetker Gruppe, bij ons vooral bekend van de diepvriespizza’s van Dr. Oekter, heeft de Belgische industriële bakkerij Diversi Foods overgenomen. Dat is een grote leverancier van diepvriesbrood aan Belgische en Nederlandse supermarktketens.

Ahold en Delhaize nu ook in de Verenigde Staten één

08/12/2017

De eenmaking van Ahold en Delhaize gaat verder: in januari worden ook Ahold USA en Delhaize America samengevoegd. Zo wil het Belgisch-Nederlandse fusiebedrijf verder in de kosten snijden.

Machtsstrijd binnen familie Aldi Nord eindelijk ten einde

08/12/2017

De jarenlange machtsstrijd bij Aldi Nord, het deel van Aldi waarvan ook in België en Nederland winkels te vinden zijn, is ten einde gekomen na een uitspraak van de rechtbank. De invloed van de oprichtersfamilie wordt hierdoor beperkt.

Vakbonden Carrefour leven in angst voor transformatieplan

08/12/2017

Bij supermarktbedrijf Carrefour hebben ze de komende maanden en jaren heel wat werk voor de boeg om een herstructurering tot een goed einde te brengen. De vakbonden kijken ondertussen met een bang hart naar de toekomst.

Filet Pur: Een lege doos, vol gebakken lucht

08/12/2017

Dat de supermarkt niet meer is dan een vuilnisbak voor mislukkelingen, dat leerden we deze week, onder andere. De Sint bracht wel meer opwindend fmcg-nieuws, zoals blijkt uit dit vakkundig afgekruide nieuwsoverzicht van RetailDetail Food.

Vijf supermarkttrends voor 2018

08/12/2017

De internationale supermarktonderzoeksorganisatie IGD identificeert de vijf trends die de foodretailmarkt zullen bepalen in de komende twaalf maanden.

Back to top