Proxy Delhaize opent deuren in Etterbeek

Proxy Delhaize opent deuren in Etterbeek

In Etterbeek is vandaag de nieuwe Proxy Delhaize Grote Haag geopend. Die werd gebouwd volgens het nieuwe concept van Proxy Delhaize, dat vooral mikt op een betere winkelervaring voor de klant.

Focus op vers

Zo zijn de gangpaden ruimer gemaakt en is er gekozen voor een warmer kleurgebruik. Bij het binnenkomen van de winkel vindt de klant nu eerst de afdeling groenten en fruit. Er is ook een groot assortiment aan verse voeding in de vis- en beenhouwerijafdeling en bovendien is er een bakkerij, waar de hele dag vers brood wordt gebakken. “Daar zijn we echt trots op”, zeggen de uitbaters: “Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds.”

 

Tot slot is er ook een uitgebreide wijnafdeling en een uitgebreid assortiment aan glutenvrije producten te vinden in de winkel.

 

Alles samen verkoopt de nieuwe Proxy Delhaize een assortiment van 7.500 producten op een oppervlakte van 650 m². De buurtsupermarkt creëert ook zeven arbeidsplaatsen, die de uitbaters hopen in te vullen met lokale mensen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Popsss verkoopt Belgische topwijnen in pop(sss)-up store

17/11/2017

Wijndistributeur Popsss, die uitsluitend wijnen van Belgische wijnboeren online verdeelt, opent een tijdelijke winkel in hartje Brussel. Tot het einde van het jaar vinden wijnliefhebbers er onder andere de fijnproeverscollectie "Crazy Belgians".

Filet Pur: Een kwestie van indigestie

17/11/2017

In sommige hoofdkwartieren stijgt de nervositeit zienderogen, maar voor fijnproevers was het geen al te kwade week. Iets gemist? Met het pittig gekruide overzicht van RetailDetail Food bent u weer helemaal mee!

‘Back to the future’ in food met Jean-Pierre Roelands

17/11/2017

In food gaan we ‘back to the future’, gelooft Jean-Pierre Roelands, die meer dan 20 jaar lang commercieel directeur van de Colruyt Group was en exclusief op de RetailDetail Night zijn visie op de toekomt van foodretail deelt.

 

"Onthaalmoeder wordt winkelier"

17/11/2017

Marieke Vermeire runt met haar man de Carrefour Express aan de Luikersteenweg in Hasselt. "Toevallig was Carrefour, net op het moment dat wij de stap overwogen, op zoek naar franchisenemers om het pand uit te baten en zo hebben we elkaar gevonden."

Delhaize schenkt zeven miljoen maaltijden weg

17/11/2017

Tegen 2020 wil Delhaize de helft van haar onverkochte voedingsproducten kunnen schenken aan sociale verenigingen. Daarmee zet de supermarktketen een tandje bij in de strijd tegen voedselverspilling.

RetailDetail Food #25 staat online

17/11/2017

Hoe gaan foodwinkeliers om met agressieve klanten in de winkel? Dat is één van de thema’s in het 25e nummer van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde krant voor supermarktondernemers.

Back to top