Restaurantketen De Beren krijgen make-over | RetailDetail

Restaurantketen De Beren krijgen make-over

Restaurantketen De Beren krijgen make-over

De Beren Eetcafés en De Bezorgbeer krijgen een complete make-over en gaan voortaan verder onder één merk met een identieke huisstijl. Om de herkenbaarheid van het merk te behouden, is het nieuwe logo een evolutie van het oude.

Alle restaurants dit jaar aangepakt

De Beren ging in 1984 van start met een eerste restaurant in Rotterdam. Ondertussen is de keten uitgebreid naar 43 filialen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Utrecht en Flevoland. Onlangs werden er nog zeven nieuwe filialen geopend. De bedoeling is om elke vestiging dit jaar van de nieuwe huisstijl te voorzien.

 

Ook de bedrijfskleding en de website worden in een nieuw jasje gestoken: alles moet ‘puur, warm en gezellig’ zijn. Het nieuwe logo gebruikt daarom ook een warm geel als prominente kleur. De toevoeging van ‘sinds 1984’ moet wijzen op de lange historie van het bedrijf.

 

De Beren staat vooral bekend vanwege zijn spareribs en satés. Klanten kunnen niet enkel terecht in de Eetcafés, maar ook op de Beren Boot in Rotterdam of bij de thuisleverdienst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Franprix levert de boodschappen tot in de koelkast

25/05/2018

De Franse supermarktketen Franprix test de thuislevering van boodschappen wanneer niemand thuis is: de bezorger komt zelf binnen in huis. In de toekomst wil het de boodschappen zelfs voor klanten in de koelkast opruimen.

Filet Pur: De duurste supermarkt van West-Europa

25/05/2018

Waarom Carrefour het nieuws beheerste, Colruyt failliet gaat, multinationals moeten leren rekenen en de voedingsindustrie 3.0 voor de deur staat? Dat verneemt u in het slechts min of meer GDPR-conforme weekoverzicht van RetailDetail Food!

Waarom grote FMCG-fabrikanten meer geld vrijmaken voor innovatie

25/05/2018

Zowel Nestlé als Kraft Heinz maakten zopas nieuwe investeringen bekend in onderzoek en ontwikkeling. De grote merkfabrikanten voelen de hete adem van innovatieve startups in de nek en willen sneller schakelen.

“Minder verschillende tarieven voor statiegeld nodig”

24/05/2018

De tarieven voor statiegeld op leeggoed moeten eenvoudiger, bepleit het Vlaams Innovatieplatform voor de Logistiek. Het VIL roept op om het aantal statiegeldtarieven voor glazen flessen te herleiden tot drie tarieven voor losse flessen en drie tarieven voor bakken.

Multinationals gezakt voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Binnenkort geen sigaretten meer in de supermarkt?

23/05/2018

Supermarkten moeten stoppen met de verkoop van sigaretten, vindt Waals minister van Volksgezondheid Greoli. In een nieuw anti-tabaksplan zet Wallonië vooral op preventie in, maar de minister vraagt om tabak ook uit de rekken te halen.