RetailDetail Food #26 staat online

RetailDetail Food #26 staat online

Zijn sales reps nog welkom op de winkelvloer? Die vraag stelden we in het 26ste nummer van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde krant voor supermarktondernemers. De antwoorden liepen uiteen.

Rumoer op de winkelvloer

Sommige ondernemers vinden vertegenwoordigers nog wel nuttig, om op de hoogte te blijven van innovaties. Maar andere supermarktuitbaters vinden die bezoekjes vooral storend, en achterhaald, omdat de meeste afspraken op het hoofdkantoor gemaakt worden. We gingen in debat met uitbaters van Spar Colruyt Group, Spar Lambrechts, AD Delhaize en Carrefour Market. Maar ook met vertegenwoordigers van de salesteams die dagelijks op pad gaan om winkels te bezoeken. Zij zien nog wél een rol voor sales reps weggelegd, aangezien het belang van de executie op de winkelvloer toeneemt.
 

In ditzelfde nummer peilen we naar de slaagkansen van Jumbo in ons land, lijsten we de leukste lanceringen op en gaan we in gesprek met Mondelez International over duurzame chocolade. Dit 26ste nummer van de gepersonaliseerde RetailDetail Food krant is meteen het laatste voor dit jaar. We nemen even vakantie en zijn er weer op 9 februari 2018. Intussen kunt u dit nummer hier geheel gratis online lezen